Editörün SeçtikleriEkonomi

Emekliler için kaçırılmaz hafta sonu fırsat paketi açıklandı! 900 TL ödeme yapılacak!

Emeklileri sevindiren ve heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Son dönemlerde bankaların emekliler için yapılan peş peşe kampanyaları bitmek bilmiyor. Gelen bir son dakika haberine göre Akbank müşterilerine özel olarak hazırladığı kampanyayı duyurdu. İşte detaylar..

Emekli vatandaşları hafta sonu sevindiren haber Akbank’tan geldi. Gelen son habere göre şartları taşıyan Akbank müşterilerine 900 TL’ye kadar chip para verilecek.  Bugünden başlayan kampanya 30 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

KAMPANYA ŞARTLARI NELER?

Kampanyadan yaralanmak isteyenler için detaylar belli oldu. İlk defa Akbank müşterisi olacaklar ay sonuna kadar gerçekleştirecekleri bütün internet alım satım işlemlerinde aylık 75 TL toplam da 900 TL para kazanabilecek.

Kampanyalar müşteri bazında uygulanmaya devam edecek. Bir müşteri sadece bir kampanyadan yararlanabilecek.

EMEKLİLER DİKKAT

Aynı zamanda Akbank’a emekli maaşını getirenler bankadan yüksek limitli krediler de kullanabilecek. Eğer nakit ihtiyacınız varsa KREDI TC KIMLIK NUMARASI yazarak 4425’e mesaj göndermeniz yeterli olacaktır.

Akbank resmi web sayfasında yayımladığı kampanya detaylarına göre 31 Mayıs tarihine kadar maaşını Akbank’a taşıyan ve 3 yıl kalma sözü verenler için şu açıklamayı yaptı:

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşınızı 1 Nisan 2022 – 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında Akbank’a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşınızı Bankamızdan almayı taahhüt ederek 2.750 TL’ye varan promosyon fırsatından yararlanabilirsiniz.

Üstelik, Şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarınızı kolayca Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz.