Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Evine herhangi bir faturası gelene müjde! Faturalarda 50 TL indirim yapılıyor: Bugün başladı

Kuveyt Türk tarafından çok önemli bir kampanya duyurusu yapıldı. Söz konusu kampanyanın 30 Haziran’da sona ereceği belirtilirken Kuveyt Türk’ten 2 yeni fatura talimatı verenlerin 50 TL kazanacağı belirtildi. Kuveyt Türk tarafından yapılan açıklamaya göre, 2 adet fatura talimatı veren müşteriler 31 Temmuz 2022 tarihine kadar her ay debit kart ile yapacakları tek seferde 200 TL ve üzeri ilk alışveriş için 50 TL harcama iadesi alabilecekleri aktarıldı.

30 HAZİRAN’DA SONA ERECEK

Kampanyadan 1 Mayıs 2021 tarihinden itibaren uzaktan hesap açılışı yapan tüm bireysel müşteriler faydalanabileceği belirtilen duyuruda 1 Mayıs – 30 Haziran tarihleri arasında herhangi bir kanal üzerinden 2 adet fatura talimatı verilmesi gerektiği ifade edildi.

50 TL KAZANILACAK

Banka tarafından yapılan duyurunun devamında bu tarihler arasında 2 adet fatura talimatı veren müşteriler 31 Temmuz 2022 tarihine kadar her ay debit kart ile yapacakları tek seferde 200 TL ve üzeri ilk alışveriş için 50 TL harcama iadesi kazanacağı belirtildi ve müşterilerin bu kampanyadan her ay bir kez faydalanabileceği paylaşıldı.

FATURA TALİMATI VERİLMELİ

1 Mayıs 2022 tarihinden önce 2 veya daha fazla fatura talimatı olan müşteriler bu kampanyadan faydalanamayacağı belirtilen Kuveyt Türk’ün duyurusunda diğer kampanyalar ile birleştirilemeyeceği vurgulandı.

Kuveyt Türk, önceden haber vermeden kampanya koşullarında değişiklik yapabilir ya da kampanyayı sonlandırabilir.