Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Emeklilere bayram ikramiyesinden sonra 5.250 TL ek ödeme yapılıyor! Ödemeler Pazartesi günü başlıyor: Paralar maaş hesaplarına yatıyor

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından emeklilerin tamamını ilgilendiren çok önemli bir duyuru yayımlandı. Bu duyuruda emeklilere ek ödeme yapılacağı ifade edildi. Bu noktada maaşını bankaya taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere 2.750 TL promosyon ödemesi yapılacağı ifade edildi. Bununla beraber arkadaşını bankaya getirene her bir kişi için 250 TL toplamda 2.500 TL ek ödeme yapılacak. Bu noktada emekliler toplam 5.250 TL para alabilecek. TEB tarafından bu konu hakkında yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

YAPILAN DUYURU

Emeklilerimize 2.750 TL’ye varan promosyon ve emekli tanıdıklarını TEB’e davet eden müşterilerimize emekli maaşını TEB’e taşıyan her yakını için 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödül fırsatı

Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt eden ve Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulunduran emekli maaş müşterilerimiz 2.750 TL’ye varan promosyon kazanıyor.

Promosyona ek olarak Bankamızı tavsiye ettikleri ve emekli maaşını Bankamıza taşıyan her emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödül kazanabiliyor.

Kampanya 29.12.2021 tarihi itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsadığı belirtilen duyuruda emekli müşterilerin kampanya dönemi içerisinde 36 aylık emekli taahhütnamesi vermeleri ve Bankada en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulundurmaları gerektiği paylaşıldı.

OTOMATİK ÖDEME TALİMATI VERİLMELİ

Ayrıca TEB tarafından yapılan duyuruda müşterilerin maaş transferi gerçekleştiğinde maaş tutarına bağlı olarak aşağıdaki tabloda belirtilen promosyon ödemeleri yapılacağı belirtilerek aşağıdaki tabloda “Nakit Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar müşterilerin emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt etmelerine karşılık ödenecek promosyon tutarlarını, “Ek Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar ise müşterilerin 36 aylık taahhüt süreleri boyunca Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulundurmalarına karşılık ödenecek promosyon tutarlarını gösterdiği vurgulandı.

Söz konusu tablo ise şöyle:

Söz konusu kampanyanın ayrıntılarına ise “https://www.teb.com.tr/sizin-icin/emekliye-ozel-promosyon/” web adresinden ulaşılabilir.