Genel

Acı haberi Cem Yılmaz duyurdu: Ünlü isim vefat etti!

Pek çok sinema filminin ve reyting rekortmeni dizileri kaleme alan ünlü mizahçı Kemal Kenan Ergen vefat etti. Ünlü ismin vefat haberini Cem Yılmaz duyurdu. 55 yaşında hayatını kaybeden Ergen için açıklama yapan Cem Yılmaz, sosyal medyasında duygusal bir not düştü.

Başta Her Şey Çok Güzel Olacak, Kahpe Bizans ve Hababam Sınıfı Merhaba gibi filmlerde imzası olan 55 yaşındaki Kemal Kenan Ergen hayatını kaybetti. Ünlü ismin vefat haberini Cem Yılmaz duyurdu.

“ÇOK ÇOK ÜZGÜNÜM”

Ünlü komedyen sosyal medyasında yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili dostlarım, ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ filmini beraber yazarak beni sinemaya başlatan, dergicilikten ustam Kemal Kenan Ergen’i kaybettik. Çok çok üzgünüm. Tüm sevenlerine ailesine sabır diliyorum. Hep bizimle yaşayacak. Mekanı cennet olsun”

KEMAL KENAN ERGEN KİMDİR?

1 Ocak 1967 Kocaeli doğumlu olan mizahçı ve senarist Kemal Kenan Ergen, mizah arenasında uzun yıllar ‘Kemken’ lakabıyla tanınmıştır. L-Manyak, Lombak ve Penguen bünyesinde yayınlanan hikayeleri mizah severlerin beğenisini kazanmıştır. ‘Tatlı Kaçıklar’ dizisinin senaryosuna imza atarak bu kulvardaki rüştünü de ispatlamış olan Kemal Kenan Ergen, Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson’un başrollerini paylaştığı ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ filminin senaryo ekibinde de yer almıştır. ‘Olacak O Kadar’ programı için de kalem oynatan Ergen, ‘Kahpe Bizans’, ‘Hababam Sınıfı Merhaba’, ‘Ömerçip’, ‘Hababam Sınıfı Askerde’ ve ‘Hababam 3,5’ gibi sinema filmlerinde de yer almış; ‘Zaman Makinesi 1973’ filminin uygulayıcı yapımcılığını üstlenmiştir.

Ünlü ismin vefat haberi tüm sanat camiasında üzüntüyle karşılandı.