Editörün SeçtikleriEkonomi

Hesaplarınızı Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri kontrol edin! Para yatırılacak!

Bankalardan gelen peş peşe açıklamalardan sonra vatandaşlar hesaplarını sürekli kontrol etmeye başladı. Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri ödeme yapılacak. Bankaların yaptığı açıklamalar ve ödemelerin detayları haberimizde..

Son dönemlerde bankalar peş peşe kampanyalarını açıklamaya devam ediyor. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için hem Denizbank hem de Yapı Kredi Bankası açıklama yaptı. Başvuru yapan ve başvuru şartlarını taşıyanlarını taşıyanlar için kısa bir süre içerisinde ödemeler hesaplarına aktarılıyor. 26 ay vadeye kadar işlem yaparak geri ödemelerinize başlayabilirsiniz.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyenler için başvuru kanallarının internet bankacılığı ve SMS ile olacağı belirtildi. Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri ödemeler hesaplara aktarılıyor. Sizlerin de acil paraya ihtiyacı varsa 2 bankanın kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.

DENİZBANK

Kampanya yapan bankaların başında Denizbank geliyor. Resmi web sayfası üzerinden yapılan açıklamalarda vatandaşlar ihtiyaçlarını kısa süre içerisinde karşılayabiliyor. SMS ile kredi başvurusu yapacakların Kredim yazarak boşluk bırakması TC kimlik numarasını yazmasını ve 3280’e mesaj göndermesi gerektiği belirtildi.

90 gün ertelemeli ihtiyaç kredisi kredi notuna göre veriliyor.

YAPI KREDİ BANKASI

Yapı Kredi Bankası üzerinden işlem yapacak ve kredi çekeceksiniz, Denizbank’taki gibi işlem yapabilirsiniz. 15 bin TL’ye kadar alacağınız ihtiyaç kredilerini kullanmak için bankaların belirttiği şartları taşımanız gerekiyor. SMS kısmına bireysel yazıp boşluk bırakın aylık gelirinizi yazarak 4411’e gönderin.

Başvurunuz onaylandığında hesabınıza para aktarımı yapılacak.