Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Asgari ücretli çalışanlar dikkat: Cuma gününe kadar hesaplarınızı kontrol edin! 15.000 TL hesaplara yatacak

Asgari ücretle çalışan milyonlarca çalışana güzel haber verildi. Ziraat Bankası tarafından asgari ücretli çalışanlar için yeni bir kampanya düzenlendi. Bu noktada asgari ücretli vatandaşlara 15 bin liraya kadar nakit para verileceği ifade edildi. Nakit ihtiyacı olan vatandaşların ihtiyaçlarını gidermeleri için başlatılan kampanya kapsamında başvuru yapanlara 15 bin liraya kadar nakit para veriliyor. Cuma gününe kadar başvuru yapan asgari ücretliler anında paralarını hesaplarına alabilecek. Yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle bankaların kampanyaları araştırılırken bu noktada devreye Ziraat Bankası giriyor. Banka tarafından yapılan duyuruda şartlara haiz olup başvuranlara 15 bin lira verileceği bildirildi.

GARANTİ BBVA 15 BİN LİRA VERİYOR

Belirtilen bu şartlara makul olan vatandaşlar Ziraat Bankasının yanı sıra Garanti BBVA üzerinden de başvuru yapabilir. Garanti BBVA tarafından yapılan duyuruda bankaya başvuranlara 15 bin liraya kadar nakit para verileceği ifade edildi. Ayrıca bu kredi için 3 sene vade yapılabileceği gibi 3 ay da geri ödemesiz dönem bulunduğu paylaşıldı.

ZİRAAT BANKASI DA 15 BİN LİRA VERİYOR

Ziraat Bankası, resmi web internet sitesi üzerinden oluşturulan kredi müracaat duyurusu ardından nasıl kredi müracaatı uygulanacağı belirtildi. Banka şubeleri üzerinden kimlikle yapılan başvuru kapsamında ihtiyaç sahiplerine nakit kredi imkanı veriliyor.

Ziraat Bankası, resmi web internet sitesi üzerinden müracaatlarını gerçekleştirerek, kredi kullanacak olan vatandaşlar, 3 sene vadeye kadar prosedürlerini yapabilecek ve ilk taksit ödemesinde 90 gün kadar erteleme yaparak kredi alabileceklerdir. Bu noktada vatandaşlar başvuruları dahilinde 15 bin lira kredi alabilecek.