Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Ziraat Bankası kartı olanlara yeni duyuru yapıldı! Kart sahibi olanlara 500 TL veriliyor: 19 Haziran’a kadar alabilirsiniz

Ziraat Bankası tarafından çok önemli bir duyuru yayımlandı. Bu duyuruda 19 Haziran tarihine kadar Bankkart’ınızın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Vatan Bilgisayar’da tek seferde yapacağınız 5.000 TL ve üzeri alışverişinize 500 TL puan verileceği ifade edildi. Böylelikle 5.000 TL’lik alışverişinizde 500 TL indirim yapılmış olacak.

KART SAHİPLERİNE 500 TL VERİLİYOR

Vatan Bilgisayar mağazalarından veya vatanbilgisayar.com’dan Bankkart’ınızın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile 13 Mayıs – 19 Haziran 2022 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız 5.000 TL ve üzeri alışverişinize 500 TL indirim verileceği belirtilen banka duyurusunda Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr veya VATAN yazıp 4757’ye SMS göndererek kampanyaya katılabileceğiniz ifade edildi.

Banka tarafından yapılan duyurunun devamında kazanılan indirim puanların 14 Temmuz 2022 tarihinde işlem yapılan kredi kartının ekstresine veya Bankkart’ın bağlı olduğu hesaba yansıtılacağı belirtilerek bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği azami indirim tutarı 500 TL olduğu ifade edildi.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Konu ile ilgili olarak banka tarafından yapılan duyuruda kampanyanın ayrıntılarına ilişkin şu ifadelere yer verildi:

Kampanyadan sadece bireysel kart sahibi Bankkart müşterileri yararlanabilir.

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

KATILIM YAPMAK GEREKİYOR

Kampanyaya asıl kart sahipleri katılabilir. Ek kart ve sanal kart ile yapılan harcamalar asıl kart harcamalarına dahil edilecektir.

Kampanyaya, kampanya tarihleri içerisinde katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan faydalanamazlar.

Karta para yükleme, nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda verilen indirim tutarı geri alınacaktır.