Editörün SeçtikleriEkonomi

Cüzdanında banka kartı olan herkese akaryakıtta anında 75 TL indirim!

Kamu bankaları arasında olan Ziraat Bankası büyük bir indirimle geri dönüş yapıyor. Son dönemlerde akaryakıta gelen peş peşe zamlar sonrasında iki yeni kampanyayı uygulamaya koyduğunu duyurdu. Buna göre cüzdanında banka kartı olan herkese 4757’ye kısa SMS göndermesi halinde akaryakıtta 75 TL indirim almaya hak kazanacak. Kampanya detayları haberimizde..

Savaş, döviz kurlarındaki değişim akaryakıt fiyatlarını olumsuz olarak etkilemeye devam ediyor. Her geçen gün peş peşe gelen zamlar sonrasında bankalardan da akaryakıtla ilgili kampanya açıklamaları gelmeye başladı.

Ziraat Bankası yapmış olduğu açıklamasında 31 Mayıs tarihine kadar başvurulara açık olan market kampanyasına göre 1.500 TL ve üzeri tutarlarda yapılan harcamalar için 100 TL hediye verilecek.

AKARYAKIT KAMPANYASI

Ukrayna ve Rusya arasında devam eden savaş krizi ne yazık ki anında akaryakıt fiyatlarına yansıdı. Akaryakıtın bir türlü ateşi düşmüyor. Benzin ve motorin fiyatları şu anda 21 TL’nin üzerinde işlem görürken, bu durum vatandaşların bütçelerini yormaya başladı. Ziraat Bankası kampanyanın 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olduğunu açıkladı.

Sadece bireysel Bankkart kullanıcıları için geçerli olan kampanyaya göre kart ile yapılacak 300 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcamasında 75 TL, hediye verilecek.

Hediye lira kazanan kullanıcılar için puanlar 10 Haziran’da hesaplara aktarılacak.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyenler için Ziraat Bankası tarafından detayları açıklandı. Buna göre Bankkart mobil uygılaması üzerinden kampanyalar ekranında yer alan akaryakıt sekmesi üzerinden kampanyalara katılım sağlayabilirsiniz.