Ekonomi

Akbank yepyeni kampanyasını duyurdu! Maaşını Akbank’tan alanlara geri ödemesiz 1.500 TL verilecek!

Bilindiği üzere birçok banka, genellikle potansiyel müşteriler olarak emekli aylığı alan vatandaşlara ulaşmaya çalışıyor. Zira emekliler, aylık olarak devletten düzenli bir gelir alıyor ve bankalar, düzenli gelirleri kendi sistemlerinde çok daha kolay şekilde değerlendirebiliyor. Bu nedenle emeklilerin, maaşlarını kendilerinden almaları karşılığında karşılıksız nakit promosyon ödemesi yapana bu bankalar, avantajlı kampanyalarını büyütmeye devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalara başlayan Akbank, bu kez rotasını düzenli geliri olan çalışan vatandaşlara çevirdi. Maaşını Akbank’a taşıyan 18 yaşından büyük vatandaşlar, Akbank’ın geri ödemesiz olarak vereceği 1.500 TL’lik hediye chip paralardan yararlanabilecek. İşte detaylar…

Akbank’ta Maaş Hesabı Açanlara 1.500 TL Hediye Fırsatı

Akbank, 18 yaşından büyük olan potansiyel müşterileri için yeni kampanyasını duyurdu. Bu kampanya dahilinde Akbank, ayın belirli bir gününde 12 ay boyunca hesabına para girişi olan herkese 1.500 TL chip para kazanma şansı sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, Akbank’a başvurarak maaş hesabı açtırması ve bunun yanında Artı Para, Akbank kart ve bir adet de otomatik fatura talimatı vermesi gerekiyor. Şartları yerine getiren Akbank müşterileri, bununla birlikte 1.500 TL chip para kazanabiliyor. Her müşteri bu kampanya dahilinde en fazla 1.500 TL chip para kazanabiliyor.

Para Girişine Göre Chip Para Ödülleri Artıyor

Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin açtırdıkları hesaplarına EFT yoluyla ve başka kişilerden para girişleri olmasının yanında, kişinin ancak başka bir bankadan yine EFT ile her ay düzenli olarak hesabına para girişi gerçekleştirmesi gerekiyor. Söz konusu kampanya dahilinde her ay belli tarihte en az 3.000 TL’lik para girişi olması gerekiyor. Hesaba giren para miktarına göre chip para ödülleri de değişiyor. Buna göre chip para miktarları ise şöyle belirleniyor:

  • 3.000 – 4.000 TL arası girişler için 900 TL,
  • 4.001 – 5.000 TL arası girişler için 1.200 TL,
  • 5.001 TL ve üzeri için 1.500 TL chip para.