Editörün SeçtikleriEkonomi

Ödenemeyen bütün borçlar için Halkbank harekete geçti! Anında çözüm sunuyor

Gelen bir son dakika haberine göre vatandaşlar, ödeyemedikleri borçları için Halkbank harekete geçerek açıklama yaptı. Ödeme güçlüğü çeken ve bu sebeple borçlarını ödeyemeyenler için çözümü Halkbank sunuyor. İşte merak edilenler..

Halkbank ihtiyaç sahipleri için çok önemli bir açıklama yaparak vatandaşları borç batağından kurtaracak. Yapılan açıklamada 100 bin TL’ye kadar kredi vererek vatandaşların dertlerine derman olacağını belirtti. Ancak yapılan açıklamada bu miktarın sadece borç transferi adı altında verileceği duyuruldu.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Ödeme güçlüğü çeken ve biriken borçlarınızı tek kalem altına toplayarak daha kolay bir şekilde ödeyebilirsiniz. Bunun için Halkbank duruma el atarak 100 bin TL vereceğini açıkladı. Bugünden itibaren borçlarınızı kapatmak için size en yakın Halkbank şubesine gidebilir ya da mobil bankacılık üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz.

Borçlarını tek kalem üzerinden daha kolay bir şekilde ödemek isteyenler için Halkbank harekete geçme kararı aldı. 3 seneye kadar ödenebilecek olan borç transfer kredisi sayesinde borçlarınızı tek banka üzerinde toplayabilirsiniz.

KİMLİĞİNİZLE GİTMENİZ GEREKİYOR

Banka şubelerine giderek başvuruda bulunmak istiyorsanız, bankaya kimliğinizin dışında gelir belgenizi de götürmeniz gerekiyor.

Bu krediden yararlanmak için kredi puanının da önemli olduğu belirtildi. Yeterli kredi puanına sahip olan kişilerin takip sürecine girmemiş olması gerekmektedir. Bütün bu şartları taşıyanlar borç transfer kredisinden yararlanabilir.