Kültür-sanat

Sır Gibi Saklanıyordu! Ünlü Çiftin Kızının Yüzü Göründü!

Bebeğiyle ilk kez kameralara yansıyan Özge Özpirinçci, 6 aylık olan kızının yüzünü gösterdi.

Yaklaşık 8 yıldır aşk yaşadığı 38 yaşındaki Burak Yamantürk ile geçen sene eylül ayında evlenen 36 yaşındaki Özge Özpirinçci , 1 Aralık’ta da kızı Mercan’ı kucağına almıştı. Mutlu birliktelikleri süren çift, ilk kez anne ve baba olma sevincini yaşamıştı.

Mercan Anneye Benzetildi

Çift önceki gün kızları Mercan ile birlikte Yeniköy’deydi. Özpirinçci, 6 aylık olan kızını kucağına aldığı esnada Mercan bebeğin yüzü ilk kez objektiflere yansıdı. Anne ve babası çok ünlü birer oyuncu olan Mercan bebek sosyal medyada annesine benzetildi.

Nasıl Katılayım?

Mekan çıkışında basın mensuplarıyla sohbet eden Özpirinçci, başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ ile yer aldığı ‘Yakamoz S-245’ adlı dizinin kutlama yemeğine neden katılmadığına açıklık getirdi. Ünlü oyuncu, “Nasıl katılayım. 2-3 saatte bir emziriyorum. Yapımcı gerekli açıklamayı yaptı.” diye konuştu.

Özge Özpirinçci, ayrıca yakın arkadaşı Sinem Kobal’ın ikinci kez anne olduğunu muhabirlerden öğrendi. Yaşadığı şaşkınlık yüzüne yansıyan Özpirinçci, “Sinem doğum mu yaptı? Şaka yapıyorsunuz. Hemen Sinem’i arayayım!” dedi.

Özpirinçci sonra eşiyle birlikte otomobillerine binerek oradan ayrıldılar.

Sürücülere İsyan Etmişti!

İlk kez anne olma sevincini yaşayan ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan bir rahatsızlığını dile getirmişti. Kızının uykusunun bölünmesinden şikayetçi olan Özge Özpirinçci, trafikte yüksek ses çıkaran sürücülere isyan etmişti. Özpirinçci, gönderisinde, “Arabalarınızı, motorlarınızı bağırta bağırta şehrin içinde kullanmayın! Sahil yolunda bir ışıktan bir ışığa arabanızı motorunuzu bağırtmayın! Çocuk uyuyor!” ifadelerini kullanmıştı.