Editörün SeçtikleriEkonomi

70 yaş altı herkes başvurmaları halinde geri ödemesiz 1.000 TL’sini alabilecek! Başvurular başladı!

Bankalar yaptıkları kampanyalarla son dönemlerde müşteri sayısını çoğaltma amacına devam ediyor. Bu kapsamda son ilgi çekici kampanya Akbank’tan geldi. Akbank yaptığı açıklamasında tek seferlik 70 yaş altı herkese 1.000 TL ödeme yapacağını duyurdu.

Burada yapılması gereken tek şey, kod ile üye olan her bir kişi için 250 TL ödeme yapılacak olup, her bir kişi en fazla 4 kişiyi Akbank üyesi yapabilecek. Konuyla ilgili detayları Akbank açıkladı. İşte Akbank davet et kazan kampanyası hakkında merak edilenler..

KAMPANYA KOŞULLARI

Davet Et Kazan Programında; Akbank Müşterileri (“Kampanyalı Müşteri”), kendileri için özel oluşturulacak davet kodunu yakınlarıyla (“Davet Kodunu Alan”) paylaşmaları ve Davet Kodunu Alan’ların bu davet koduyla Akbank Mobil’den Akbanklı olmaları durumunda chip-para kazanacaklar.

Kampanyadan, Akbank müşterisi olup Akbanklı olmayan tanıdıklarını, Akbank Mobil’den gönderdikleri davet kodu ile müşteri yapanlar yararlanabilecektir.

Kampanyalı Müşteri, davet ettiği Davet Kodunu Alan kişinin Akbank müşterisi olması sonrasında anında 250 TL chip-para, toplamda en fazla 1.000 TL chip-para kazanabilecektir. 1.000 TL chip-parayı kazandıktan sonra, kodu paylaştığı diğer kişilerin Akbanklı olmasından ilave chip-para kazanamaz.

Kampanyalı Müşteri istediği kadar kişiyle kampanya davet kodunu paylaşabilir.

Davet Kodunu Alan’ın kodu 1 ay içinde kullanması gerekmektedir. Bu süre geçtikten sonra Davet Kodunu Alan, ilgili kod ile Akbank Mobil’den Akbanklı olsa da, Kampanyalı Müşteri’ye ödül kazandıramaz. Kampanyalı Müşteri, kodun kullanım süresinin 1 ay olduğu hususunda Davet Kodunu Alan kişiyi bilgilendirmekle yükümlüdür.

Kampanya kapsamında kazanılan chip-paralar Kampanyalı Müşteri’nin aktif olarak kullandığı Akbank Kartına ya da Axess veya Wings Kredi Kartına yüklenecektir.

Kampanya kapsamında Kampanyalı Müşteri’nin kazandığı chip-para, davet kodu üzerinden Akbank müşterisi olunduğu an yüklenecektir. Kazanımına ilişkin Kampanyalı Müşteri’mize sms ile bilgi verilecektir.

Kampanya kapsamında yüklenen chip-paralar kaybolmayan chip-paradır. Yüklenmesi ardından geri çekimi olmayacaktır.

Kampanyadan sadece Akbank personeli olmayan bireysel Akbank müşterileri yararlanabilir. Şahıs firmaları, tüzel müşteriler kampanyadan yararlanamaz.

Davet Kodunu Alan’ın Akbank Mobil’den müşteri olma başvurusu yapması sonrasında, sürecin Akbank Mobil’den değil, kurye süreci ile tamamlanması halinde, Kampanyalı Müşteri‘nin chip-para yüklemesi, Davet Kodunu Alan’ın Akbanklı olma sürecini kurye ile başarılı bir şekilde tamamlanması sonrasında gerçekleşir.

Akbank Mobil’den müşteri olma hizmeti sadece 70 yaşın altındaki kişiler için geçerlidir. Dolayısıyla, kampanyadan faydalanan müşterinin chip-para kazanabilmesi için davet ettiği kişinin 70 yaşın altında olması gerekmektedir.

Akbank T.A.Ş. Davet Et Kazan kampanya programı koşul ve şartlarında sunulacağını bildirdiği faydalarda değişiklik yapma ve iptal etme hakkını saklı tutar.