Ekonomi

En uygun faiz oranı hangi bankada? O banka ihtiyaç kredisinde faizi yüzde 1,69’a kadar indirdi!

Son dönemlerde, özellikle de bankalara ya da çevresindeki gerçek kişilere borcu olan vatandaşlar sallantıda olan ekonomik koşullardan dolayı acil nakit ihtiyacı hissediyor. Öte yandan kimi vatandaşlar ise yaklaşmakta olan düğün, nişan, sünnet, organizasyon, tatil ve buna benzer etkinlikler için de nakit arayışlarını sürdürüyor. Bu tür ihtiyaç zamanlarında genellikle vatandaşlara toplu nakit lazım olduğunda, vatandaşlar da çareyi böyle zamanlarda çoğunlukla bankaların sunduğu ihtiyaç kredilerinde bulunuyor. Bankalar, sağladıkları ihtiyaç kredilerinde hizmet şartlarına göre farklı olanaklar tanıyabiliyor. Peki en uygun ihtiyaç kredisini hangi bankalar sunuyor? İşte detaylar…

Akbank İhtiyaç Kredisi Detayları

Özel bankalar arasında, ihtiyaç kredilerinde en uygun faiz oranlarını sunan bankalardan biri olan Akbank, 7/24 başvuru seçeneği ile ihtiyaç kredilerini sunuyor. Akbank, bu kapsamda bireysel ihtiyaç kredilerinde azami olarak 36 aya kadar vade imkanı sağlarken, bu kredi türünde ayrıca %2,11 faiz oranı uyguluyor. Bu şartlar altında Akbank’ta çekilen 10 bin TL bireysel ihtiyaç kredisinde %2,11 faiz oranı ile 36 ay vadede aylık taksit ödemesi 426,62 TL olarak hesaplanıyor.

Denizbank İhtiyaç Kredisi Detayları

En uygun faiz oranı ile bireysel ihtiyaç kredisi sunan özel bankalardan biri olan Denizbank ise bu kredi türünde azami 36 ay vade imkanı ile birlikte %1,69 faiz oranı sunuyor. Uygun faiz oranı ile dikkat çeken Denizbank’ta bu şartlar altında kullanılan 10 bin TL ihtiyaç kredisinde 36 ay vadede %1,69 faiz oranı ile aylık taksit ödemesi de 394,09 TL olarak hesaplanıyor.

Garanti BBVA İhtiyaç Kredisi Detayları

Türkiye’nin en büyük bankaları arasında yer alan Garanti BBVA da ihtiyaç kredilerinde azami 36 aya kadar vade imkanı sağlarken, Garanti BBVA bu kredi türünde %2,41 faiz oranı uyguluyor. Bu şartlar altında Garanti BBVA’da 10 bin TL ihtiyaç kredisinde %2,41 faiz oranı ve 36 ay vadede aylık taksit ödemesi de 450,69 TL olarak hesaplanıyor.