Ekonomi

Garanti BBVA hem karşılıksız 2.750 TL nakit veriyor hem de yakınını getirene ek 250 TL hediye ediyor!

Bankalar her dönem müşteri portföylerini genişletmek adına çeşitli kampanyalar düzenleyerek vatandaşların dikkatini çekmeye çalışıyor. Bu noktada bankalar her profildeki müşteri ile çalışmak istediği için, müşteri profillerine göre ve en çok da yoğun şekilde kullanılan bankacılık ürün ve hizmetlerine göre kampanya ve promosyonlar düzenliyor. Bankaların en çok çalışmak istediği müşteriler arasında ise emekli maaş müşterileri yer alıyor. Devletten düzenli maaş alan emekliler ile çalışmak isteyen bankalar, bu kapsamda en cazip kampanyalarını da nakit promosyon ödemeleri üzerinden gerçekleştiriyor. Garanti BBVA da emeklilere özel sunduğu geri ödemesiz nakit promosyon ödemeleri ile dikkat çeken bankalar arasında bulunuyor. İşte detaylar…

Garanti BBVA’dan 2.750 TL’ye Kadar Nakit Promosyon

Garanti BBVA, emekli maaşını Garanti’ye taşıyanlara 2.750 TL’ye varan geri ödemesiz nakit promosyon ödemesi gerçekleştiriyor. Ayrıca Garanti BBVA, maaşını 3 yıl taahhüt ile taşıyan emekli maaş müşterilerine, yakınlarını da Garanti BBVA’ya getirmeleri halinde her bir yakın için 250 TL nakit ödülü veriyor. Böylece emekli vatandaşlar, maaşlarını Garanti BBVA’ya taşıyarak geri ödemesiz promosyon ödüllerinden yararlanarak bütçelerine katkı sağlayabiliyor. Garanti BBVA, emeklilere özel sunduğu kampanya ve promosyonlarını bunlarla da sınırlı tutmuyor.

Emeklilere Özel Diğer Kampanya ve Promosyonlar

Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan vatandaşlar, Garanti BBVA mobil uygulamasından ya da internet bankacılığı üzerinden vadesiz TL hesapları ile yapacakları havale ve hafta içi saat 16.00’a kadar yapacakları EFT işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirebilecek. Ancak hafta sonları ve resmi tatillerde bu uygulama kullanılamayacak. Öte yandan emekli maaş müşterileri, Garanti BBVA’nın sunduğu bu avantajlardan yararlanmak için şubeye gitmeye gerek kalmadan, Garanti BBVA mobil uygulamasıyla ya da Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla da başvuru gerçekleştirebiliyor.