Ekonomi

Ziraat Bankası 5 bin TL nakit ödeme için harekete geçti! Başvuran aynı gün içinde parasını alacak!

Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası 5 bin TL nakit ödeme için harekete geçti. Vatandaşların bu dönemde nakit ihtiyacına olan taleplerini bilen dev kamu bankası düşük faizli 5 bin TL nakit kredi vereceğini açıkladı. Peki, başvuru şartları neler? Kimler Ziraat Bankası 5 bin TL nakit kredi alabilecek?

Yapılan açıklamaya göre Ziraat Bankası 5 bin TL ödeme yapıyor. Yapılan açıklama kapsamında kredi notu yüksek olan kişilere öncelikli olarak verilecek kredide, gerekli şartları taşıyan kişiler aynı gün içinde ödemelerini alabilecek.

KREDİ NOTU EN ÖNEMLİ KRİTER

Ziraat Bankası kredi başvurusu yapacak olan kişilerin kullanabileceği nakit kampanyasına katılabilmesi için birtakım şartları yerine getirmesi gerekiyor. İlk olarak kredi başvurusu için kredi notuna bakılıyor. Buna göre kredi notu 1200 ve üzeri olan kişiler dikkate alınacak.

5 bin TL’ye kadar verilecek olan ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyenlerin mutlaka kendilerine en yakın şubeye giderek başvuruda bulunması gerekecek. 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli kredi için başvuran kişiler için çeşitli kanalların da olduğu ifade edildi.

Eğer şubelere gidecek vaktiniz yoksa mobil uygulama ya da Ziraat Bankası internet sayfası üzerinden de başvurularınızı tamamlayabilirsiniz.

50 BİN TL DE ALABİLİRSİNİZ

Yapılan açıklamanın devamında Ziraat Bankası sadece kimlikleri ile gelen vatandaşlara 5 bin TL, gelir belgeleri ile birlikte gelen müşterilerine ise gerekli şartları taşımaları halinde 50 bin TL’ye kadar kedi verileceği ifade edildi.

Kredi için bankadan onay alan kişiler aynı gün içerisinde paralarını görebilecek.