Sağlık

Uzmanlardan erkeklere kötü haber! Boyunu etkiliyor! Kullanıyorsanız hemen bırakın

Erkek muhabbetleri arasında her zaman olmasa da cinsel organ boyu konuşuluyor. Konuyu arkadaşları arasında açık açık konuşamayanlar bile konuya her zaman vakıf olur. İnternet üzerinde de yapılan araştırmaların büyük bir kısmı cinsel organ boyu nasıl uzatılır? Yönünde oluyor. Ancak konuya ilişkin uzmanlardan erkeklere kötü haber geldi.

Uzmanlar, yaptıkları açıklamasında alkol ve sigara kullanımının cinsel organ boyunu etkilediğini ve bu sebeple kesinlikle kullanımının bırakılması gerektiğini belirtti.

YAŞAM KALİTENİZİ GÖZDEN GEÇİRİN

Konuya ilişkin endişeleri olanların mutlaka hayat kalitelerini gözden geçirmesi gerektiği ifade edildi. Genellikle erkekler arasında dalga konusu olsa da sağlık açısından önemli bir konudur. Konuya ilişkin ülkeler arasında yapılan çalışmalara göre ortalama penis boyunda Türkiye 12,99 cm ile listenin 69’uncu sırasında yer aldı.

BU TÜR SORUNLARIN YAŞANMA OLASILIĞI DAHA YÜKSEK

Medical News Today, “Alkol bağımlılığı olan erkeklerin erektil disfonksiyon, tatmin edici olmayan orgazm, erken boşalma ve libido kaybı gibi sorunları yaşama olasılığı daha yüksektir” diyor.