Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Ziraat Bankası kartı olanlara bugün duyuru yayımlandı! Kart sahiplerine hemen 100 TL veriliyor: Hemen alabilirsiniz

Ziraat Bankası, kartlara Bankkart Lira yükleme kampanyası duyurusunu yaparken bu kampanyanın hakkındaki ayrıntılar da paylaşıldı. Bankanın kurumsal internet sitesi üzerinden bir duyuru yayımlandı ve kampanya kapsamında Bankkart’ınız ile Müze, Sinema, Tiyatro ve Konser bileti alma işlemlerinizde yüzde 10 ve toplamda 100 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı olduğu ifade edildi. Ayrıca Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda kampanyanın 31 Mayıs’a kadar devam edeceği belirtildi.

100 TL VERİLECEK

Banka tarafından kampanyanın ayrıntıları da paylaşıldı. Bu noktada yapılan duyuruda kampanyaya katılan müşterilerimize kampanya süresince Müze, Sinema, Tiyatro ve Konser bileti işlemlerine 10% toplamda 100 TL Bankkart Lira verileceği belirtilerek kampanyadan yararlanabilmek için işlem öncesinde Bankkart Mobil’den kampanyaya katılım sağlanması gerektiği ifade edildi.

ANINDA YÜKLENECEK

Bunun yanı sıra yapılan duyuruda Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacağı belirtilerek Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yükleneceği aktarıldı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Ayrıntılara ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği azami Bankkart Lira tutarı 100 TL’dir.

Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

Karta para yükleme, nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri dahil değildir.