Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Dolardan bir kez daha tarihi rekor! Dolar kuru çok sert yükseldi: İşte güncel dolar ve euro fiyatları

23 Mayıs 2022 pazartesi Dolar, Euro ve Sterlin son durum Milyonlarca kişi tarafından yoğun bir şekilde araştırılırken haftanın ilk işlem gününde Piyasalar açıldı ve hareketlilik başladığı duyuruldu. Vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından döviz kurları dolar ve euro fiyatları anlık olarak araştırılıyor.

BİR REKOR DAHA GELEBİLİR

23 Mayıs 2022 Pazartesi günü döviz kurları yine milyonlarca vatandaş tarafından en çok araştırılan başlıklar arasında yer alıyor. Haftanın ilk işlem gününde yeniden Kurlar yükselişe geçtiği belirtildi ve doların 16 lira seviyesine dayandığı belirtildi. Hemen bir müdahale yapılmaması halinde Dolar yeni bir rekor kırabileceği belirtilirken yeni bir rekorun an meselesi olabileceği belirtildi.

ARADAKİ FARK AZALDI

Dolar TL kuru Cuma günü kapanışta 15,8728 TL’den günü kapattığı belirtilirken haftayı bu şekilde kapatan dolar TL kuru 23 Mayıs Pazartesi gününde ise haftaya yükselişle başladığı ifade edildi. 23 Mayıs Pazartesi dolar 15,93 TL seviyelerinde işlem gördüğü belirtilirken 23 Mayıs Pazartesi günü euro TL kuru ise 16,88 TL civarında işlem görmeye başlarken Euro TL ve dolar TL kuru arasındaki farkla giderek azalmaya başladı.

23 Mayıs Pazartesi haftanın ilk işlem gününde Dolar-TL kurunda hareketlilik devam ederken haftaya yükselişle başlayan dolar TL kuru 16 TL civarına dayandığı vatandaşların bundan sonra doların daha da yükseleceği görüşünde olduğu ifade edildi.

ANLIK FİYATLAR

Saat 11:35 itibari ile dolar kuru 15.95 TL seviyesinde bulunurken euro ise 16.91 TL seviyesinde bulunuyor.