EkonomiEditörün Seçtikleri

Acil nakit sıkıntısı ihtiyacında olan kişilere Ziraat Bankası ve PTT’den son dakika açıklaması! Dakikalar içerisinde ödenecek!

Her kaleme gelen peş peşe zam sonrasında vatandaşlar nakit sıkıntısına girmiş durumda. Bu kapsamda acil nakit ihtiyacı içinde olanlara Ziraat Bankası ve PTT duyuru yaptı. Buna göre başvuru şartlarını taşıyan kişilerin başvurmaları halinde 36 ay vadeli nakit kampanyasının başladığı duyuruldu. Detaylar haberimizde..

Ziraat Bankası ve PTT üzerinden başvuru yapanlara nakit kredisi verileceği açıklandı. Kredi kullanmak isteyenler için dakikalar içerisinde onaylanan kredi kampanyasına göre 40 bin TL’ye kadar 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi verileceği duyuruldu.

ANINDA BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ

Ziraat Bankası ve PTT üzerinden yapılacak olan başvurular için kişilerin 18 yaşından büyük olması gerektiği belirtildi. Başvuruları yapacak kişilere anında çıkan onay sayesinde kısa sürede nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. 36 ay vadeye kadar yapılacak geri ödemeler için başvuruların da nasıl yapılacağı ayrıca açıklandı.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruların çeşitli kanallar üzerinden yapılabileceği açıklandı. Kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, şubelere gidebileceğiniz gibi, bankaların mobil uygulamaları üzerinden anında yapabileceksiniz. Dilerseniz SMS üzerinden de yaptığınız başvurular için kredi kullanmaya uygun olup olmadığınızı anlayabilirsiniz.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

Kredi başvurusunda bulunmak isteyen kişilerin sigortalı bir iş yerinde çalışması ya da çalışma hayatını bitirmiş emekli olmuş olması gerekmektedir. Kredi notuna dikkat eden bu bankalar için kredi notunun da yüksek olması gerekmektedir. Bu şekilde anında hızlı krediniz için onay alabilirsiniz.