Ekonomi

Garanti BBVA’dan online alışveriş kampanyası: İnternet alışverişlerinde 160 TL hediye!

Temel gıda fiyatları, tekstil ürünleri, ev eşyaları, doğalgaz ve elektrik tarifeleri, akaryakıt fiyatları, şarküteri ürünleri, market ihtiyaçları, kısacası hemen hemen her kalemde son dönemlerde çok ciddi fiyat artışları yaşandı. Enflasyonun hızla arttığı bu süreçte görülen fiyat artışları vatandaşların birçok alışveriş ihtiyacını ertelemesine neden oldu. Alışverişler ertelenmiş olsa da devam eden ihtiyaç durumu, vatandaşları yeni alternatif arayışlarına yönlendirirken, cazip bir kampanya alternatifi bu kez de Garanti BBVA’dan geldi. Garanti BBVA, duyurduğu yeni kampanyası dahilinde müşterilerine e-ticaret alışverişlerinde 160 TL bonus hediye ediyor! Bu kampanya sayesinde Garanti BBVA müşterileri alışverişlerinde büyük indirim fırsatı yakalıyor! İşte detaylar…

Garanti BBVA’dan 160 TL Bonus Kampanyası

Garanti BBVA’nın duyurduğu söz konusu kampanya dahilinde hepsiburada.com, n11.com, gittigidiyor.com, trendyol.com sitelerinden ya da bu sitelerin mobil uygulamaları üzerinden 500 TL ve üzeri her harcamaya 30 TL ve toplamda 120 TL bonus hediye ediliyor. Öte yandan GarantiPay ile 40 TL ek ödülle birlikte toplam bonus hediyesi de 160 TL’ye kadar yükseliyor. Kampanyada sadece Hepsiburada, n11, Gittigidiyor ve Trendyol siteleri üzerinden yapılan alışverişler geçerli oluyor.

Kampanyaya Nasıl Katılım Sağlanır?

Kampanyaya katılım göstermek isteyenlerin ilk harcamalarından önce BonusFlaş uygulaması üzerinden “Hemen Katıl” butonuyla ya da “ONLINE” yazıp 3340’a SMS göndererek katılım sağlamaları gerekiyor. Kampanya dahilinde yapılan 500 TL ve üzeri harcamalara 30 TL, harcamanın GarantiPay ile yapılması halinde her harcamaya ilave 10 TL bonus hediye ediliyor ve her müşterinin bu kampanyada en fazla 160 TL bonus kazanma şansı bulunuyor.

160 TL Bonus Kampanyasında Detaylar

1 – 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında geçerli olan söz konusu kampanyada, GarantiPay ödeme seçeneği Trendyol alışverişlerinde kullanılamıyor. Kampanyaya Garanti Bonus’lar, Money Bonus, Bonus Flexi, Bonus Genç, Paracard Bonus, Bonus Business ve Easy kartları dahil ediliyor. Öte yandan kampanyada sadece internetten yapılan harcamalar geçerli oluyor ve aynı gün içinde aynı işyerinden yapılan harcamalardan sadece ilki kampanyaya dahil ediliyor.