Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Ziraat Bankası kartı olanlara duyuru yapıldı! Ziraat Bankası kartı olanlara 100 TL veriliyor: Resmen başladı

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yeni kampanya hakkında çok önemli bir duyuru yapıldı. Banka tarafından yapılan duyuruda 31 Mayıs’a kadar geçerli kampanyanın ayrıntıları paylaşıldı. Ziraat Bankasından yapılan duyuruda 19 Mayıs’a özel Bankkart’ınız ile Müze, Sinema, Tiyatro ve Konser bileti alma işlemlerinizde 10% toplamda 100 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı verileceği ifade edildi.

31 MAYIS’TA GEÇECEK

Kampanya 11 – 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılacak işlemler için geçerli olduğu belirtilen duyuruda kampanyaya katılan müşterilerimize kampanya süresince Müze, Sinema, Tiyatro ve Konser bileti işlemlerine 10% toplamda 100 TL Bankkart Lira verileceği kampanyadan yararlanabilmek için işlem öncesinde Bankkart Mobil’den kampanyaya katılım sağlanması gerektiği ifade edildi.

EN FAZLA 100 TL KAZANILIR

Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacağı ifade edilerek Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yükleneceği bildirildi. Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği azami Bankkart Lira tutarı 100 TL olduğu ifade edildi.

DİĞER AYRINTILAR

Tüm bunların yanı sıra yapılan duyurunun devamında kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabileceği belirtilerek şöyle devam edildi:

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

Karta para yükleme, nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri dahil değildir. T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.