Ekonomi

Shell istasyonlarında BonusFlaş ile yakıt alımlarına 60 TL indirim kampanyası başladı!

Akaryakıt fiyatlarında son dönemlerde görülen hızlı fiyat artışları araç sahiplerinin cebini yakarken, birçok araç sahibi kontak kapatma noktasına geldi. Enflasyon ve yükselen döviz kurları ile birlikte artan küresel enerji fiyatları, ülkemizde akaryakıtın pompa fiyatlarına yansıyor. Akaryakıtta görülen fiyat artışları vatandaşları bu konuda yeni arayışlara yönlendirirken, birçok banka ve akaryakıt istasyonu da kurdukları işbirlikleri ile araç sahiplerine cazip kampanyalar sunuyor. Bu kampanyalardan biri de bu kez Shell ve Garanti BBVA işbirliğinden geldi. Garanti BonusFlaş ile yapılan akaryakıt harcamalarına Shell istasyonlarında 60 TL’ye varan bonus kazanma fırsatı bulunuyor! İşte detaylar…

BonusFlaş ile Shell’de 60 TL Bonus Kampanyası

Garanti BBVA ve Shell istasyonları arasında kurulan işbirliği ile sunulan söz konusu kampanyada, 16 Mayıs – 30 Haziran 2022 tarihleri arasında kampanyaya dahil olan Bonus üyesi Shell istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapılacak olan 200 TL ve 4. akaryakıt ya da otogaz harcamasına 60 TL’ye varan bonus kazanma fırsatı sunuluyor. Kampanya dahlinde, yapılan 4 defa 200 TL ve üzeri işlemlere 40 TL bonus/indirim sunuluyor. Ancak kampanyaya BonusFlaş uygulaması ile katılan kart sahipleri 50 TL değerinde bonus kazanabiliyor.

60 TL Bonus Kampanyasında Detaylar

Aynı gün içinde yapılan birden çok yakıt alımlarında sadece ilk 200 TL ve üzeri harcama kampanyaya dahil edilirken, söz konusu kampanya dahilinde ödeme yöntemi olarak QR tercih edilirse ilave olarak 10 TL daha bonus fırsatı veriliyor. Kampanyaya katılmak isteyen Garanti BBVA müşterileri BonusFlaş uygulaması üzerinden “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak kampanyaya katılabiliyor. Öte yandan isteyenler SMS yoluyla da katılım sağlayabiliyor. Kampanyadan kazanılan bonuslar 7 Temmuz – 7 Ağustos 2022 tarihleri arasında Bonus üyesi Shell istasyonlarında kullanılabiliyor.