Ekonomi

Tatil rezervasyonunu ETS Tur’dan yaptırana Garanti BBVA’dan bonus kampanyası!

Ülkemizde son dönemlerde ekonomik konular ve bu alandaki sıkıntılar vatandaşın en sık üzerine konuştuğu ve düşündüğü konular haline gelmeye başladı. Market fiyatlarından ulaşıma kadar her alanda peş peşe yüksek oranlı zamlarla artan fiyatlar sonrası alternatif arayışlarına başlayanlar, şimdilerde yaklaşan tatil dönemiyle birlikte uzun zamandır hayalini kurduğu tatili bütçesine en uygun şekilde yapmanın yollarını arıyor. Bu kapsamda kampanyaları araştıranların karşısına Garanti BBVA, ETS Tur ile kurduğu işbirliğinde sunduğu kampanya ile çıkıyor. Bonus ile yapılan ETS Tur harcamalarına gelen taksit imkanı ile yaz tatili masrafları artık bütçeleri zorlamayacak. İşte detaylar…

ETS Tur Rezervasyonlarına 12 Taksit İmkanı

Garanti BBVA, ETS Tur ile girdiği işbirliğinde yaz tatili harcamaları için taksit imkanı sunuyor. Söz konusu kampanya dahilinde, 1 Ocak 2020 ile 8 Ocak 2023 tarihleri arasında ETS Tur’dan yapılan rezervasyonlara 3, 6, 9 ve 12 taksit imkanı sunuluyor. Ancak söz konusu kampanyada 12 taksit imkanı sadece belirlenmiş otellerde geçerli oluyor ve 12 taksit kampanyasından yararlanmak isteyenlerin, taksitli harcamalarını Garanti POS cihazları üzerinden yapmaları gerekiyor.

Hangi Kartlar Kampanyaya Dahil?

Garanti BBVA ve ETS Tur ortaklığında sunulan taksit kampanyasına sadece ETS Tur’dan, 08 Ocak 2023 tarihine kadar yapılan rezervasyonlar dahil edilebiliyor. Belirli otellerde 12 taksit imkanının geçerli olduğu kampanyaya ING Bonus Business kartlar dahil edilmezken; Bonus, Money Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, American Express Card, Shop&Fly, Miles&Smiles Garanti BBVA, Deniz Bonus, TEB Bonus, Şeker Bonus, ING Bonus, Fibabanka Bonus, Türkiye Finans Happy Card, Alternatif Bank Bonus, ICBC Turkey Bonus, Deniz Bonus Business, Fibabanka Bonus, Şeker Bonus Business, Türkiye Finans Happy Business Card, TEB Bonus Business, Fibabanka Bonus Business kartları dahil ediliyor.