Ekonomi

Bağ-Kur, SSK, SGK’dan emekli olanlara müjde Halkbank’tan geldi! İsteyene 5.000 TL isteyene 100.000 TL anında verilecek!

2022 yılının gelişi ile birlikte, Ocak ayının başında memur ve emekli maaşlarına yansıtılacak olan zam tutarları, TÜİK’in Aralık 2021 dönemi enflasyon verilerini açıklamasıyla birlikte belli oldu. Böylece emekli maaşlarında taban tutar 2.500 TL olarak belirlenirken, bu süreçten itibaren enflasyonda da yüksek oranlarda artış yaşandı. Hal böyle olunca da birçok emekli vatandaş, enflasyon karşısında eriyen zamlarla birlikte geçim sıkıntısı yaşamaya başladı. Acil nakit ihtiyacı durumlarında bankaların sunduğu özel kampanyalara yönelen emekliler için bir özel kampanya da Halkbank’tan geldi. Halkbank, mutlu emekli ihtiyaç kredisinde faiz oranlarını ve geri ödeme koşullarını duyurarak dikkatleri çekti. İşte detaylar…

Halkbank Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi Paketi

Türkiye’nin en büyük bankaları arasında yer alan ve bir kamu bankası olarak hizmet ve ürünlerini sunan Halkbank, emekli maaş müşterileri için geliştirdiği ihtiyaç kredisi paketinde avantajlı fırsatlar sunuyor. Bu kapsamda Halkbank, emekli maaş müşterilerine özel sunduğu mutlu emekli ihtiyaç kredisi paketinde kredi üst limitini 100 bin TL olarak ve vade süresini de azami 36 ay olarak duyurdu. Halkbank söz konusu kredide faiz oranını ise %1,74 olarak sunuyor. Bu şartlar altında Halkbank’ta kullanılan 100 bin TL ihtiyaç kredisinde 36 ay vadede aylık taksit tutarı da 5 bin 339,96 TL olarak hesaplanıyor.

Emeklilere Özel Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi

Emeklilere özel kredi paketlerine bir yenisini daha ekleyen Halkbank, bu kredi paketinde ise daha düşük oranlarda ve tutarda finans desteği sağlıyor. Halkbank söz konusu emekliye özel ihtiyaç kredisi paketinde üst limiti 5 bin TL, azami vade süresini 36 ay ve faiz oranını da %1,58 olarak belirledi. Bu şartlar altında kullanılan 5 bin TL kredide 36 ay vadede aylık taksit tutarı ise 192,90 TL olarak hesaplanıyor.