Ekonomi

Opel Yeni Grandland modeli Türkiye fiyat listesi açıklandı! Otomobil severleri hangi özellikler bekliyor?

Dünya otomotiv sektörünün en başarılı markalarından biri olan Opel, zaman zaman duyurduğu kampanyaları ile tüm dikkatleri çekmeye devam ediyor. Türkiye’de geniş bir pazar oluşturan Opel, fiyat listelerinde düzenlediği kampanyalarla araç sahibi olmak isteyenlere hitap ederken, Opel Grandland modeli için 26 Mayıs Perşembe günü düzenlenen etkinlikte yeni fiyat etiketi de açıklandı. Türkiye fiyat listesi güncellenen Opel Grandland için talep artışı yaşanırken, otomobil severlerin ilgisi de yoğunlaştı. Artan fiyatlarla birlikte uygun koşullarda araç sahibi olmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer alan Opel’de yeni fiyat listesi ve detaylar…

Opel, Yeni Grandland Türkiye Satış Fiyatını Açıkladı

Opel, 26 Mayıs 2022 günü düzenlenen etkinliğinde Yeni Opel Grandland Türkiye fiyatını açıkladı. ShiftDelete.Net haberine göre Opel Grandland Türkiye fiyatı belirlenirken, SUV ile ilgili özellikler de tanıtıldı. Peki Yeni Opel Grandland modelinde otomobil severleri hangi özellikler ve fiyatlar bekliyor? Opel’in Türkiye fiyatını duyurduğu Grandland modeli için düzenlenen etkinlikte Opel Grandland, taşıdığı özellikleri ile tüm dikkatleri çekmeyi başardı.

Yeni Opel Grandland Özellikleri

Yeni Opel Grandland, ilgililerinin karşısına Türkiye’de iki motorla satışa sunuluyor. 1.2 turbo 130 beygir gücünde ve 230 Nm tork üretimi ile dikkat çeken motoruyla dikkat çeken Yeni Opel Grandland, ayrıca 8 ileri otomatik şanzımanla gelen bu benzinli motorunda 6,4 litre ile 6,6 litre aralığında ortalama yakıt tüketiyor.

Öte yandan 1.5 turbo 130 beygir güç ve 300 Nm tork üretimi ile alıcıların karşısına çıkan Yeni Opel Grandland ise aynı şekilde 8 ileri otomatik şanzımanla sunulan dizel türünde ise ortalama 5,1 litre ile 5,2 litre aralığında yakıt tüketiyor.

Yeni Opel Grandland Türkiye Fiyat Listesi

  • 1.2 Turbo 130 Beygir Edition 809 bin 900 TL
  • 1.2 Turbo 130 Beygir Elegance 864 bin 900 TL
  • 1.5 Turbo 130 Beygir Elegance 919 bin 900 TL
  • 1.5 Turbo 130 Beygir Ultimate 979 bin 900 TL