En Az Lise Mezunu Personeller Alınacak! 3 Farklı İlde İstihdam Sağlanacak! İşte İlan Detayları Ve Başvuru Şartları

Resmi Gazete’de yayımlanan Sağlık Bilimleri Üniversitesi ilanına göre İstanbul, Ankara ve Kayseri’de istihdam edilmek üzere en az lise mezunu 22 sözleşmeli personel alınacak. İşte ilan detayları ve başvuru şartları…

Sağlık Bilimleri Üniversitesi personel alımı ilanı yayımladı. 27 Mayıs 2022 tarihli yayımlanmış olan Resmi Gazete ilanına göre Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesindeki eksikliği gidermek üzere sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. En az lise mezunu personel alımı yapılacak olup ilanın başvuru süreci başladı.

Hangi Kadrolarda Ve Şehirlerde Personel Alımı Yapılacak?

Sağlık Bilimleri Üniversitesi yayımladığı ilana göre Ankara, Kayseri ve İstanbul illerinde perosonel alımı gerçekleştirecek. Buna göre,

Adayların Başvuru Yapabileceği Alanlar ve Kadro Dağılımları

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Sağlık Bilimleri Üniversitesi personel alımı başvuruları 657 Sayılı devlet memurları kanunu kapsamında 48. maddesindeki niteliklere göre yapılacak. Bu yönde adaylardan genel olarak ” Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak” şartları aranacak.

Ayrıca bunun dışında 2020 yılında yapılan KPSS’den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden puan almış olmak şartı aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversite başvuruları ilanın yayım tarihi ile başladı. Başvuru için adaylara 15 günlük süre verilmiştir. Bu yönde adaylar başvurularını sadece //www.sbu.edu.tr adresinde bulunan Başvuru Talep Formu’nu bilgisayar ortamında doldurup, çıktısını alarak istenilen belgelerle birlikte Üniversitenin personel genel müdürlüğüne gerçekleştirmeleri gereklidir.

Exit mobile version