Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

O bankanın kartı olanlara müjdeli haber geldi! Cüzdanında banka kartı olanlara 200 TL veriliyor: Hemen alabilirsiniz

Türkiye İş Bankası kartı olanlara çok önemli bir duyuru yayımlandı. Banka tarafından yapılan duyuruda market alışverişi kampanyasının başladığı belirtildi. Bu kapsamda kartlara 200 TL yükleneceği belirtilen duyuruda İş Bankası kartıyla tek seferde ve farklı günlerde yapılacak her 200 TL ve üzeri market alışverişine 20 TL, toplam 200 TL MaxiPuan kazanma fırsatı sunulduğu belirtildi ve kampanyanın 31 Mayıs’a kadar devam edeceği bildirildi.

KATILIM DETAYLARI

Kampanyaya katılmak için Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız gerektiği belirtilen duyuruda katılımı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabileceğiniz aktarıldı.

30 HAZİRAN’A KADAR KULLANIN

MaxiPuanlar 11 Mayıs 2022 tarihinde kampanya kapsamında kullanılan son kartınıza yükleneceği belirtilen duyurunun devamında puanların son kullanma tarihinin 30 Haziran olduğu belirtilerek bir müşterinin kampanyadan bir kere yararlanabileceği Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda Maxipuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yükleneceği Ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı Maxipuan kazanamayacağı vurgulandı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Kampanyaya ilişkin diğer koşullar da paylaşıldı. Ayrıntılara ilişkin İş Bankası tarafından yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

Maximum anlaşmalı olan veya olmayan, market sektöründe faaliyet gösteren işyerlerinden yapılan (sanal veya fiziki) tüm alışverişler kampanyaya dahildir. Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan ve/veya e-ticaret sitelerinden yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iptal veya iade işlemlerini içermemektedir. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda, Maxipuan yüklenmeyecek veya yüklenen MaxiPuan’lar geri alınacaktır. Aynı gün yapılan alışverişlerden sadece ilki kampanya kapsamında değerlendirilecektir. İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.