Ekonomi

Alternatif Bank, Shell’den aldığınız yakıtlarda 40 TL indirim veriyor! Kampanyaya katılım için son 1 gün!

Akaryakıt fiyatları uzun süre peş peşe gelen zamların ardından bir süre zamlara ara vermişti ancak geçtiğimiz günlerde motorin ve benzin fiyatları yeni zamlarla karşılaştı. Akaryakıt fiyatları küresel piyasalarda yükselen Brent petrol varil fiyatı ile artışa geçerken, öte yandan yurtiçinde yükselişe geçen dolar kuru da bu fiyat artışlarını destekliyor. Akaryakıt fiyatlarında görülen yüksek seviyeler, araç sahiplerini bankaların ve yakıt istasyonlarının sunduğu kampanyalara yönlendiriyor. Oldukça kazançlı bir yakıt alışverişi sunan bu kampanyalardan bir yenisi de Alternatif Bank ve Shell işbirliğinde geldi. Alternatif Bank, Shell istasyonlarından yapılan yakıt alışverişlerine 40 TL indirim sunuyor. İşte detaylar…

Alternatif Bank’tan 40 TL Yakıt İndirimi

30 Haziran 2022 tarihine kadar bonus üyesi Shell istasyonlarından Alternatif Bank Bonus Kart ile yapılacak olan 200 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde Alternatif Bank 40 TL indirim sunuyor. 16 Mayıs 2022 tarihinde başlayan söz konusu kampanya dahilinde, indirimden yararlanmak isteyenlerin 4 kez 200 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişi gerçekleştirmesi gerekiyor. Aynı gün içerisinde yapılan birden çok 200 TL ve üzeri yakıt alışverişlerinde ilk harcama kampanyaya dahil ediliyor.

Alternatif Bank 40 TL Yakıt İndirimi Kampanya Detayları

Müşteri bazlı olan bu kampanyada her bir müşteri en fazla 40 TL indirimden yararlanabiliyor. Kampanyaya katılım sağlamak isteyen Alternatif Bank müşterilerinin “SHELL” yazıp 4055’e SMS göndermesi gerekiyor ve kampanyaya sadece Bireysel Bonus Kartlar dahil ediliyor. Ek kartların ve sanal kartların dahil edilmediği kampanyadan 40 TL indirim kazanmak isteyenlerin 7 Temmuz – 7 Ağustos 2022 tarihleri arasında Bonus üyesi Shell istasyonlarından akaryakıt ya da otogaz alımı yapması gerekiyor. Söz konusu harcamaların ardından ilgili karta 40 TL indirim yansıtılıyor.