Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

18 yaş üstünde olanlara müjde! Bugün PTT’ye gidene 25.000 TL veriliyor: Ödemeler resmen başladı

PTT üstünden tüketici kredisi kullanacak olan vatandaşlar 18 yaş üstünde olması halinde 25.000 TL’ye kadar anında aynı gün içersinde kredi onayı alarak prosedür yapılabilir ve tüketici kredisi kullanılabileceği belirtildi. Söz konusu 25 bin liralık kredinin PTT üzerinden başvurularak kullanılabileceği belirtildi. PTT Aktif Bank işbirliği kapsamında başvur yapanlara kredi notu eğer düzgünse onaylanması durumunda 25 bin liraya kadar nakit para alınabileceği ifade edildi.

ANINDA 25.000 TL ALABİLİRSİNİZ

25.000 TL PTT üstünden tüketici kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar ilk taksit ödemesinde 90 gün ertelemeli olarak kullanılabileceği belirtildi ve söz konusu paraların istenilen hesaplara yatırıldığı bildirildi. Söz konusu kredi için vade süresi 3 yıl olarak belirlendi. Ayrıca 18 üstünde olması halinde başvurunuzu gerçekleştirebilir ve kredi puanınız düşük olsa bile onay alabileceğiniz ifade edildi.

3 AY ERTELEME OLACAK

Kredi almak isteyen vatandaşların yapması gereken oldukça kolay olduğu belirtilirken PTT’ye SMS atarak anında kredi alabileceğiniz yapılması gerekenin Aktif Bank’ın internet sitesinde bulunan tüketici kredisi sayfasında belirtilen numaraya SMS gönderilerek başvuru yapılabilir. PTT üzerinden acil tüketici kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşlar taksit ödemelerini başlatması halinde ilk taksitini 3 ay erteleme yapma imkanını da faydalanabiliyor.

EMEKLİLER NE YAPACAK?

PTT tüketici kredisi kampanyasına katılarak Kredi müracaatı yapacak olan kişiler PTT tarafından talep edilen bazı koşullara uymaları halinde Sms ile müracaat yaptıktan sonra kredinizi onaylatarak alabilirsiniz.

Konu ile ilgili olarak emekli olan vatandaşlar PTT üstünden müracaatlarını gerçekleştirerek kredi kullanmak istiyorsa PTT tüketici kredisi kampanyasına katılmak amacıyla emekli maaşını PTT şubesine taşıması gerekmektedir.