Ekonomi

HSBC, tüm alışverişleri kapsayan kampanyada 180 TL hediye dağıtıyor!

Bankaların daha fazla müşteriye ulaşmak adına, bu zorlu ekonomik koşullarda sunduğu cazip kampanyaların sayısı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Zorunlu şekilde ihtiyaçlarını karşılamak durumunda olan vatandaşlar, bu harcamalar karşılığında ne tür kampanyalardan yararlanabileceklerini araştırıyor. Birçok banka, müşterilerinin çeşitli alanlardaki ve çeşitli tutarlardaki harcamalarına karşılık hediyeler veriyor. Söz konusu kampanyalardan biri de bu kez HSBC’den geliyor. HSBC, Premier Miles müşterilerinin gerçekleştireceği harcamalara karşılık 180 TL değerinde MilPuan hediye ediyor. Söz konusu kampanyaya katılmak isteyenlerin 20 Haziran 2022 tarihine kadar bankanın belirttiği kanallar üzerinden kampanya sağlaması gerekiyor. İşte detaylar…

HSBC’den 180 TL Değerinde MilPuan Hediye

 

HSBC Premier Miles müşterileri, 13 Mayıs – 20 Haziran 2022 tarihleri arasında, farklı günlerde ve tek seferde Premier Miles kredi kartı ile yapacakları 350 TL ve üzeri alışverişlerde 180 TL değerinde MilPuan kazanıyor. Söz konusu kampanyada, aynı gün içinde yapılan harcamaların yalnızca ilki kampanyaya dahil ediliyor ve her ikinci 350 TL ve üzeri işlem kampanya kapsamında sayılıyor. Kampanyaya katılım sağlamak isteyen HSBC Premier Miles müşterilerinin, bankadaki kayıtlı telefon numarası üzerinden “ÖDÜL” yazıp 4477’ye SMS göndermesi gerekiyor.

Kampanya Detayları

Kampanyada bir müşterinin sahip olduğu tüm HSBC Premier Miles kredi kartları ile yapılan alışverişler kabul ediliyor ve kazanılan MilPuan tutarı 180 TL ile sınırlı tutuluyor. Her müşteri kampanyadan en fazla 1 kez yararlanabiliyor ve SMS göndererek kampanyaya katılım gösterenler, kampanya koşullarını kabul etmiş sayılıyor.

Müşterilerin hak kazandığı MilPuan’lar, 24 Haziran 2022 tarihinde müşterinin hesabına yüklenecek ve bu kampanya, diğer NakitPuan kampanyalar ile birleştirilemiyor. Harcamalar sonrası kazanılan MilPuan’lar, söz konusu harcamadaki ürün ya da hizmetin iade veya iptal edilmesi durumunda müşterilerin kredi kartlarına borç olarak yansıtılıyor. Ticari kart harcamaları, otomatik fatura ödemeleri ve ön ödemeli kartlarla yapılan harcamalar kampanyaya dahil edilmiyor.