28 Şubat Mağduriyetleri ve Çözüm Önerileri Hakkında Çalıştay Gerçekleştirildi
Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı.Yayımlanan duyuruda 28 Şubat süreci mağduriyetleri ve çözüm önerileri hakkında fikir alış verişinin yapıldığı ifade edildi.
Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 28 Şubat süreci mağduriyetleri ve çözüm önerileri hakkında fikir alış verişinin yapıldığı ifade edildi. Konu ile ilgili olarak Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan duyurunun detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.
DPB'DEN YAYIMLANAN DUYURUNUN DETAYLARI
Buna göre söz konusu duyuruda Kamu Başdenetçisi Sayın Şeref MALKOÇ başkanlığında Kamu Denetçiliği Kurumunda düzenlenen ve ilgili kurumlarla sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı "28 Şubat Süreci Mağduriyetleri ve Çözüm Önerileri" konulu Çalıştaya Devlet Personel Başkanlığı Başkan Vekili Enes Polat ve Devlet Personel Uzmanı Şeyda Alptekin'in katıldığı ifade edildi. Söz konusu çalıştayda 28 Şubat mağduriyetleri hakkında bilgi paylaşımında bulunulduğu ifade edildi.
28 Şubat dönemine ilişkin yeni açıklamalar yapıldığında veya bir gelişme olduğunda ziyaretçilerimizi sitemiz üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.
KAMUPERSONELİ.NET - ANKARA
Bakmadan Geçme