Gündem

Seda Sayan’ın programında stüdyo karıştı, tepkisiz kalan Seda Sayan’a tepki yağdı!

Türkiye’de çeşitli ana akım TV kanallarında izleyici karşısına çıkan gündüz kuşağı programlarında zaman zaman kimsenin beklemediği, çok ilginç gelişmeler yaşanıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Esra Erol’da gibi programlarında çeşitli olay ve konular ele alınırken, söz konusu olaylarda adı geçen isimler stüdyoda kimi zamanlarda beklenmedik ifadeler kullanabiliyor. Benzer şekilde bir gerginlik de bu kez Seda Sayan’ın programında ekranlara geldi. Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Sabahın Sultanı Seda Sayan programında yaşananlar kan dondururken, sunucu Seda Sayan’ın sanki hiçbir şey olmamış gibi davranması da tüm dikkatleri çekti. İşte detaylar…

İzleyenler Hayrete Düştü

Sabahın Sultanı Seda Sayan programında izleyenleri hayrete düşüren bir olay yaşandı. Programa konuk olan Havvanur ve Murat, bir konudan dolayı sert biçimde tartışmaya başladı. Stüdyoda gerginlik artarken tansiyon da bir anda yükseldi. Tartışma tam sona erdi derken bu kez Murat, tartışmanın sonunda Havvanur’a saldırdı. Stüdyoda, yayının ortasında genç kadına milyonların gözü önünde tokan atan Murat, bunun üzerine bir de canlı yayında kendisi görülmezken konuşmaya da devam etti.

Programda Ortalık Birden Karıştı

Sabahın Sultanı Seda Sayan programında “Murat’ın bir çocuğu var mı?” sorusu üzerine konuklar açıklamalarda bulunurken çıkan tartışmada Havvanur’a milyonların gözü önünde tokan atan Murat’ın hiçbir şey olmamış gibi canlı yayında konuşmaya devam etmesi izleyicileri şaşırtırken, asıl şaşırtan olay Seda Sayan’ın da hiçbir şey olmamış gibi programı sunmaya devam etmesi oldu. Ünlü sunucunun olan biten karşısında hiçbir tepki göstermemesi şaşkınlık yarattı.

Eleştiriler Seda Sayan’a…

Programda yaşananlar kısa sürede sosyal medyada da gündeme otururken, Seda Sayan ise eleştirilerin ve tepkilerin odağında kaldı. Özellikle Türkiye’nin kanayan bir yarası olan kadına şiddet konusunda böylesine kan dondurucu bir örneğin milyonların önünde yaşanmış olmasına hiçbir ses çıkarmayan Seda Sayan, eleştirilerin hedefinde kalmaya devam ediyor.