Ekonomi

Yapı Kredi’den fatura kampanyası! Fatura ödemelerinde 100 TL hediye fırsatı başladı!

Mart 2020’de hayatımıza giren Covid-19 salgınının izleri artık ülkemizde de yavaş yavaş silinmeye başladı. Ancak pandemi döneminde hayatımıza giren birçok alışkanlık yerini korumaya devam ediyor. Pandemi döneminde birçok banka da salgın koşulları altında şubeden hizmet ve ürünlerini sunmak yerine dijital bankacılık kanalları üzerinden hizmetlerini sunmaya başlamıştı. Pandemi döneminde yaygın hale gelen dijital bankacılık, Yapı Kredi müşterilerine şimdi dev avantajlar sağlıyor. Yapı Kredi mobil uygulamasını indirip, otomatik fatura talimatı verenler hem fatura takibi yapma derdinden kurtuluyor hem de 100 TL’ye varan puan kazanma şansı yakalıyor. İşte detaylar…

Yapı Kredi’den 100 TL Puan Ödülü

Yapı Kredi duyurduğu kampanyası ile dikkatleri çekti. 11 Mayıs – 10 Haziran 2022 tarihleri arasında, Yapı Kredi hesabından ya da kredi kartından ilk yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı verenler 10 TL ve diğer otomatik fatura talimatları ile birlikte 100 TL’ye varan puan hediye kazanıyor. Söz konusu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Yapı Kredi Mobil uygulamasını telefonuna indirmesi ve işlemleri bu uygulama üzerinden gerçekleştirmesi gerekiyor.

Kampanyada Ödül Tutarları

10 Haziran 2022 tarihine kadar katılım sağlanabilecek olan bu kampanya dahilinde vadesiz mevduat hesabından veya bireysel World Business kredi kartından ilk ve yeni otomatik fatura ödeme talimatı ya da HGS talimatı verenler 10 TL, 2 yeni talimat verenler 25 TL, 3 yeni talimat verenler 45 TL, 4 yeni talimat verenler 70 TL ve 5 yeni talimat verenler de 100 TL puan kazanıyor.

Kampanya Tarihleri

Söz konusu kampanya dahilinde verilen her talimat için 11 Mayıs – 10 Temmuz 2022 tarihleri arasında ilgili faturaların en az bir kez otomatik olarak ödenmesi gerekiyor. Ayrıca her talimatın, kampanyanın bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca geçerli olması gerekiyor. Bir müşteri bu kampanyadan en fazla 100 TL puan kazanabiliyor.