EğitimKpss

2022 KPSS Lisans sınavına girecekler için son dakika açıklaması geldi

Memur olmak isteyen milyonlarca kişi KPSS’ye girmiş olması gerekiyor. Bu yıl çift yıl olacağı için düz memur olmak isteyenler de sınava girecek. ÖSYM’den 022 KPSS Lisans sınavına girecekler için son dakika açıklaması geldi. ÖSYM’nin açıklaması ve detaylar haberimizde..

Memuriyet hayalini gerçekleştirmek isteyen adayların gireceği Kamu Personeli seçme Sınavı için ÖSYM sabah saatlerinde son dakika hatırlatması yaptı. 24 Mayıs tarihinde başlayan başvurular bugün sona erecek. ÖSYM yaptığı açıklamasında sınav için başvuruların 23.59’da sona ereceğini hatırlattı.

23.59’DA SONA ERECEK

ÖSYM Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında, “2022-KPSS Lisans için son başvuru günü 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavı ( 2022- KPSS Lisans, Genel Yetenek- Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, ÖABT) için 06 Haziran 2022 ( bugün) son başvuru günüdür. İnternet aracılığıyla bireysel başvuru bugün (06 Haziran 2022) saat 23.59’da sona erecektir’’ ifadeleri kullanıldı.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

KPSS Lisans sınavına girecek olan adayların ilk olarak ÖSYM resmi web sayfası üzerinden başvurularını yapması ve daha sonra girecekleri oturumların ücretini anlaşmalı ATM’ler ya da mobil bankacılık üzerinden 23.59’a kadar yapabilecek.