Ekonomi

O banka emeklilere müjdeli haberi duyurdu: Bankaya gelene karşılıksız 3 bin 750 TL promosyon ödemesi yapacak

Uzun süredir beklenen haber TEB bankasından geldi. Emeklilere özel uygulanan fırsatlar kampanya sürecinde ek kazanç sağlayacak geri ödemesiz 3.750 TL tutarındaki promosyon ödemesinden tüm emekliler yararlanabilecek.

Banka kampanyasından faydalanmak isteyenlerin başvuru sürecini gerçekleştirmesi gerekiyor. Bunun için şubeye gitmeye gerek kalmadan internet bankacılığı üzerinden online başvuru yapılabilecek.

3 Yıllık Taahhüte 3 bin 750 TL Ödeme

Türkiye Ekonomi Bankası emekli maaşını ilk defa alan ya da farklı bir bankadan geçiş yapan kullanıcılara özel promosyon fırsatı sunuyor. Yalnızca bu da değil emeklilere özel uygun faiz oranları üzerinden kredi kullanma fırsatı da sağlanıyor. 3 yıl boyunca TEB bankasına gelecek emeklilik maaşı alma sözü verene 3.750 TL’yi bulan promosyon fırsatı sunuluyor.

Promosyona Ek Ödeme Fırsatı

Türkiye Ekonomi Bankası emekli müşterilerine özel sunduğu bu fırsattan yararlanabilmek için en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı vermek gerekecek. Bunun yanı sıra yakınını getirene ek 250 TL ödeme yapılacak. TEB Bankası aracılığı ile yakınını tavsiye edene ek 250 TL toplamda 2 bin 500 TL nakit ödülü sağlanacak.

TEB Emeklilik Kampanyası

TEB Bankasının emekli müşterilere sunduğu bir başka kampanya içeriği ise EFT ve havale işlemlerini FAST sistemi üzerinden 7/24 gerçekleştirebilme fırsatıdır. Kredi kartı talep edildiğinde herhangi bir şekilde yıllık ücret alınmayacaktır. İhtiyaç kredisi daha cazip oranlarla talep edilebilecek. Banka içerisinde marifetli hesabı bulunanlar birikiminden daha çok avantaj sağlayacak.