Genel

6 Haziran Çılgın Sayısal Loto sonuçları! Bu akşamın kazandıran numaraları hangileri? Sayısal Loto sonuçları

Haftanın belirli günlerinde çekilen ve şanslı numaraları ile büyük ikramiyeye ulaşmak isteyenlerin oynadığı Çılgın Sayısal Loto’da nefesler tutuldu. Türkiye’nin 81 ilinde şanslı numaralarını karalayanlar 6 Haziran Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonuçları açıklandı mı? Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranı konularını araştırmaya başladı.

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonucu haftada 3 defa düzenleniyor. Haftanın ilk çekilişinin yapılacağı Çılgın Sayısal Loto da sonuçlar belli oldu mu? Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ne zaman belli olacak? Detaylar haberimizde..

ÇILGIN SAYISAL LOTO KURALLARI

Milli Piyango İdaresi tarafından belirlenmiş olan Çılgın Sayısal Loto kurallarına göre birinci kategori olan “6 bilen”, kazanan kombinasyonun 6 numaranın tamamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır. 6 bilen vatandaşlar büyük ikramiyeyi kazanmaktadır. İkinci kategori olan “5+1 bilen”, kazanan kombinasyonun 5 numarasının doğru tahmin edildiği ve 6’ıncı numaranın “Joker” numarasına eşit olduğu kombinasyonlar olmaktadır.

6 HAZİRAN ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI

6 Haziran Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu.

Bu akşamın kazandıran şanslı numaraları 9-24-33-37-62-65 ve 77 (Joker) oldu. Süper star numarası ise 38 oldu.