İşkur İş İlanları

İŞKUR’dan yeni iş fırsatı! İlksan 12.000 TL maaş ile personel alım sürecini başlattı! Başvuru şartları ne oldu?

İlksan kamu personel alım ilanını yayınladı. 12.000 TL maaş ile çalışmak için İŞKUR üzerinden başvuru yapanlar değerlendirmeye alınacak. Personel ataması kısa sürede sağlanacak. Şartları yerine getirenler başvuru sürecinde olumlu olarak kabul edilecek. İlksan başvuru sürecinde ilkokul öğretmenleri, genel kurum müdürleri açık olan pozisyonlara başvuruda bulunabilecek. Yazılım geliştiricisi pozisyonuna da başvurusu alınabilecek.

Online Başvuru Süreci Başladı!

İlksan kamu personeli alım başvurusu için online olarak süreç başlatıldı. Elektronik ortamda gerçekleştirilecek başvuru süreci için İŞKUR açık pozisyonları açıkladı. İŞKUR üzerinden iş ilan numarası ile sisteme giriş yaparak başvuru sağlanabilecek. Online başvurular kabul edilecek.

Başvuru için Son Gün Ne Zaman Oldu?

İlksan iş başvurusu için son gün 10 haziran. Başvuru şartları arasında kişinin 18 yaşını doldurmuş olması gerekecek. İlksan tarafından belirlenmiş bölümler içerisinde en az bir bölümün lisans mezunu olunması şartı aranacak. Meslek içerisinde istenen özel şartlar karşılandığı anda iş başlangıcı yapılabilecek.

Kimler Başvurabilir?

İŞKUR üzerinden kamu personeli alım ilanı için İlksan kurumu aktif personel alımı yapacak. 12.000 TL maaş ile için başvuru sürecinde şartları karşılayan adaylar değerlendirilecek. İŞKUR iş ilan numarası olarak ise 00006828935 olarak belirlenmiş numara girilerek aday başvurusu yapılabilecek. Adaylarda aranan özellik;

  • Bilgisayar Mühendisliği mezunu
  • Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunu
  • Bilişim Haberleşme Mühendisliği mezunu

Bunun dışında 4 yıllık eğitim veren;

  • Fen-Edebiyat Fakülteleri
  • Eğitim Fakülteleri
  • Bilgisayar Teknoloji Fakülteleri
  • Bilgisayar Öğretmenliği

Matematik, Fizik, Astronomi ve Uzay İstatistik gibi bölümlerden en az birinden mezun olan kişiler değerlendirmeye alınabilecek.