Editörün Seçtikleriİş İlanlarıKamu PersonelleriKpss B Memur Alım İlanlarıPersonel AlımıSözleşmeli Personel Alım İlanları

Aile Bakanlığı 25 ilde 18-65 yaş arası sözleşmeli personel alımına başladı!

Kamu personel alımları kamu kurumları tarafından duyurulmaya devam ediliyor. Gelen bir son dakika haberine göre Aile Bakanlığı 25 ilde 18-65 yaş arası sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Yapılacak personel alımında adayların taşıması gereken başvuru şartları ayrıca açıklandı. Aile Bakanlığı sözleşmeli personel alımı için merak edilen detaylar ve başvuru ekranı haberimizde:

Aile Bakanlığı 25 ilde 18-65 yaş arası sözleşmeli personel alımına başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bünyesine işaret dili ve tercümanı kadrosu için personel alımı yapılacağını açıkladı. Kadrolara yapılacak olan alımlarda başvuruların 6 Haziran’da başlayacağı ve 10 Haziran sona ereceği belirtildi. Başvurular e-Devlet üzerinden alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

  1. a) Son müracaat tarihi itibariyle Yükseköğretim kurumlarından en az lisans düzeyinde mezun olmak.
  2. b) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak,
  3. c) 65 yaşını bitirmemiş olmak,
  4. d) Son müracaat tarihi itibariyle Türk İşaret Dili Sisteminin Oluşturulması ve Uygulanmasına Yönelik Usul ve Esasların Belirlenmesine İlişkin Yönetmelik kapsamında alınmış işaret dili tercümanlığı yapacak seviyede işaret dili bildiğini gösterir belge veya sertifika sahibi olmak.
  5. e) 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (4), (5) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen koşulları taşımak,
  6. f) KPSS P(3) B grubu puan türünden geçerli en az 60 puanı olmak.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

  1. a) Bir adet vesikalık fotoğraf, (Sistem kimlik belgesindeki fotoğrafı getirecektir. Fotoğrafı bulunmayanlar ise başvuru sırasında sisteme yüklenecek vesikalık fotoğrafın son 6 ay içinde, yüz tamamen görünür şekilde ön cepheden çekilmiş ve adayın kolaylıkla tanınmasına imkân verecek nitelikte olması gerekmektedir. )
  2. b) Kariyer Kapısı, Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden yapılan başvuru formu (Sözlü sınava katılacak adayın Başvuru formunun çıktısı ıslak imzalı bir şekilde sözlü sınav günü yanlarında getirmeleri gerekmektedir.)
  3. c) İşaret dili bildiğini gösterir belge veya sertifikası Kariyer Kapısı, Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden sisteme yüklenecektir.

ç) Adres bildirimi, sağlık durumları, adli sicil ve askerlik durumlarına ilişkin beyanları.

İLLERE GÖRE KADRO DAĞILIMI