Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Akaryakıt 28 liraya dayanınca müdahale edildi! Benzin motorin ve LPG’ye dev indirim yapıldı: Ay sonunda bitecek

Bilindiği gibi akaryakıt fiyatlarına dev zamlar yapıldı. Bu noktada motorin fiyatları 28 liraya kadar dayandı. Bunun ardından Petrol Ofisi tarafından yeni bir kampanya paylaşıldı. PO atrafından yapılan duyuruda kampanyaya katılan Axess üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz harcamanıza, Juzdan’dan kampanyaya katılarak 50 TL chip-para, SMS ile kampanyaya katılarak 40 TL chip-para kazanma fırsatı sunulduğu belirtildi.

AKARYAKIT VE OTOGAZA İNDİRİM

PO tarafından yapılan duyurunun devamında kampanyanın 30 Haziran’da sona ereceği belirtildi ve kampanya katılımı, Juzdan’dan yapılan katılımlarda profil alanındaki “Katıldığınız Kampanyalar” bölümünde yer almasından sonra, SMS ile yapılan katılımlarda ise belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından “kayıt oldunuz” bilgisinin verilmesinden sonra sağlandığı belirtildi.

200 TL VE ÜZERİ HARCAMALAR DAHİL

Hak edilen chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yükleneceği belirtildi ve 8 Temmuz 2022 tarihine kadar kullanılmayan chip-paralar sonrasında sadece akaryakıt sektöründeki Axess üye işyerlerinde akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanılabileceği ifade edilen duyuruda aynı gün içerisinde yapılan 200 TL ve üzeri ilk harcama kampanyaya dahil olduğu paylaşıldı.

PO tarafından yapılan duyuruda Kampanya kapsamında işlemlerin Axess üye işyeri Petrol Ofisi istasyonlarındaki Akbank Axess POS terminalinden yapılması gerektiği belirtilerek kampanyadan Axess, Axess Business, Free, Wings, Wings Business, Akbank kart, Akbank kart Business, Axess KOBİ asıl ve bu kartlara bağlı ek kart sahiplerinin faydalanabildiği belirtildi.

KAMPANYA AYRINTILARI

Kampanyanın diğer ayrıntılarında ise şu ifadelere yer verildi:

Bank’O Card Axess kartları kampanyaya dahil değildir.

Tüzel müşteriler Juzdan uygulamasını kullanamadıkları için kampanyaya 4566’ya SMS göndererek katılabilir ve en fazla 40 TL chip-para kazanabilirler.

Tüzel müşterilerin tüm ticari kredi kartlarıyla kampanyaya dahil olabilmeleri için firma yetkilisinin banka sistemine kayıtlı cep telefonundan SMS ile kayıt olunması gerekmektedir.

Şahıs şirketi sahipleri; bireysel ve ticari kartlarıyla Juzdan üzerinden kampanyaya katılabileceklerdir.

40 TL PUAN KAZANILACAK

Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri asıl ve ek kartları ile yapacağı harcamalardan kampanyaya Juzdan ile kayıt olması halinde bir defa ve en fazla 50 TL, SMS ile kayıt olması halinde ise en fazla 40 TL chip-para kazanabilecektir.

Chip-para kullanılarak yapılan akaryakıt/otogaz alımları kampanya kapsamında değildir. İptal edilen işlemlerde chip-para kazanımları da iptal edilecektir.Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye ilgili tutar kadar borç yansıtılacaktır.

MİL PUANA DÖNÜŞMEYECEK

Kazanılan chip-paralar, mil puana dönüşmeyecektir.

Katılım için gönderilen SMS’ler; tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir. Juzdan veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Kampanyaya katılan Axess üyesi Petrol Ofisi istasyonlarının listesine axess.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi için: axess.com.tr, Juzdan ve Petrol Ofisi Mobil Uygulaması’nda.