Gündem

Hande Erçel’den ihanet iddialarına dolaylı cevap: “Hayatımın en güzel dönemindeyim”

1993 doğumlu güzel oyuncu Hande Erçel “Sen Çal Kapımı” dizisiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Geçtiğimiz günlerde Vogue Türkiye dergisi ile yaptığı röportajın detayları ortaya çıktı. Haziran ve Temmuz ayı sayısı için birbirinden renkli pozlar veren Hande Erçel uzun bir süreden sonra hayatının en güzel döneminde olduğunu ifade etti.

Sosyal Medyada Popülerliğini Koruyor!

Uzun süren bir televizyon dizisi ardından adı Kerem Bürsin ile aşk iddialarına konu olmuştu. Ayrılığın ardından yeni rol almaya başladığı dijital platform yapımında Kaan Yıldırım ile bir ilişkiye başladığı söylentileri yayılmıştı. Çalkantılı bir aşk hayatının ardından dinginliğe kavuştuğu yeni sevgilisi ile mutluluğu bulmuşken ihanet iddiaları ile sosyal medyada ilişkileri geniş bir yankı buldu.

Vogue Dergisi Röportajından Alıntılar

Güzel oyuncu dergiye sunduğu röportajda uzun bir aradan sonra kendisini çok daha iyi hissettiğini, daha rahat dinlenebildiğini ve seyahat edebildiğini belirtti. Hande Erçel röportajından dikkat çekici alıntılar

“İnsan her sene ve her gün daha farklı şeyler öğreniyor. Ben de hayattan daima yeni bir şey öğreniyorum ve öğrendiklerimden besleniyorum. Hayallerim genişledikçe heyecanlanan heyecanlandıkça daha çok hayal kurmaya çalışan birine dönüşmeye başlıyorum” dedi.

El Turco’nun Yeni Yüzü mü Olacak?

Hande Erçel hayranları özellikle 14 Haziran’da Disney Plus’ta El Turco isimli dizide rol alıp almayacağı merak ediliyordu. Hem iş hem aşk hayatı ile sürekli olarak magazin basınının gündeminden düşmeyen Hande Erçel bu konu üzerine net bir açıklama yapmadı.

Yeniden Sahalara Dönmek İstiyor!

Hande Erçel’in El Turko dizisinde Can Yaman ile başrolü oynayacağı söyleniyor. Bir ihtimal konumunda olan konu henüz netleşmiş değil. Geçtiğimiz günlerde yapılan bir röportaj sırasında dizi ya da film sektörüne yönelik herhangi bir ayrım yapmadığını ve çalışmak istediğini sözlerinde net bir şekilde ifade etmişti.