Editörün SeçtikleriGündem

Son dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Cumhur İttifakının adayı belli oldu! Seçimlerde flaş gelişme

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İzmir il danışma toplantısında önemli açıklamalarda bulundu ve seçimler hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, davalardan kazandığı paraları hayır kurumlarına bağışladığını belirtti ve “Ne güzel, o söyledikçe biz de kazanıyor, kazandığımızı hayır kurumlarına bağışlıyoruz” ifadelerini kullandı.

“GEZİNMEKLE BU İŞ OLMAZ”

Ülkenin yönetimine talip olmak CHP grup kürsüsünde masasına doldurduğu şürekası önünde şaklabanlık yapmaya benzemediğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında şöyle devam etti:

“Milleti oyalama devri geride kaldı. Vakit karar verme vakti. Geçen hafta bu zata çok açık ve net çağrıda bulundum. Kendisi sorularımıza dürüstçe cevap vermek yerine yine topu taca atmaya çalıştı. Buradan İzmir’den aynı davetimi bir kez daha yapıyorum. Artık kaçak güreşmeyi bırak. Artık ipe un sermekten, sürekli bahane üretmekten vazgeç. Havaya bakıp ıslık çalarak etrafta gezinmekle bu iş olmaz.”

CUMHUR İTTİFAKININ ADAYI BELLİ OLDU

Bunun yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında seçimlerde adaylık hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Adaylık meselesini daha fazla geçiştiremezsin. Ha bire seçim tarihi belli olsun diyorsun. Seçim önümüzdeki yıl Haziran ayının ortasında yapılacak. Kaçacak yerin yok Bay Kemal. Cumhur İttifakı’nın adayı belli olsun diyorsun. İşte söylüyorum; Cumhur İttifakı’nın adayı Tayyip Erdoğan”