Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Cüzdanında Akbank kartı olanlara son dakika duyurusu! Kart sahiplerine 1.200 TL veriliyor: Bugün kartlara yüklenmeye başlandı

Akbank tarafından çok önemli bir duyuru yayımlandı ve kampanyanın ayrıntıları paylaşıldı. Yapılan duyuruda Akbank kartı olanların dahil olabileceği kampanya kapsamında katılanlar 1200 TL kazanacağı belirtildi ve ilk kez Akbanklı olanlara özel, dijital kullanım özellikli Akbank Kartıyla 31 Mayıs 2022’ye kadar yapılacak her internet alışverişine %2, aylık 100 TL’ye, toplam 1200 TL’ye varan chip-para hediye edileceği paylaşıldı. Ayrıca söz konusu kampanyanın 30 Haziran’a kadar devam edeceği aktarıldı.

1.200 TL VERİLECEK

Kampanya 01 Temmuz 2021 – 30 Haziran 2022 tarihleri arasında geçerli olduğu belirtilen duyuruda Kampanyadan 01 Temmuz – 31 Temmuz 2021 tarihleri arasında ilk kez Akbank Mobil kanalından Akbank müşterisi olmuş ve müşteri edinim süreci içerisinde dijital kullanım özellikli Akbank Kart başvurusu yapmış, dijital kullanım özellikli bireysel asıl açık banka kartı sahibi müşteriler yararlanabileceği ve diğer müşterilerin bu kampanyadan yararlanamayacağı bildirildi.

Akbank’ın kurumsal internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda kampanya kapsamında ilgili koşulları sağlayan müşterilerin dijital kullanım özellikli bireysel asıl açık Akbank Kart’ı ile yapacakları her internet alışverişine %2, aylık 100 TL’ye, toplam 1200 TL’ye varan chip-para hediye edileceği belirtilerek kampanyanın müşteri bazında olduğu ve bir müşterinin kampanya kapsamında bir takvim ayı içerisinde en fazla 100 TL, toplam 1200 TL’ye varan chip-para kazanabileceği vurgulandı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Akbank tarafından yapılan duyurunun devamında ayrıntılara ilişkin şu ifadelere yer verildi:

Kampanya kapsamında ilk ay 01 Temmuz – 31 Temmuz 2021 olarak belirlenmiş olup, Temmuz 2021 – Haziran 2022 arasındaki dönemde kampanya koşulları takvim ayı bazında belirlenmiştir.

Axess, Wings, Free, Neo, ticari kartlar, sanal kartlar ve ek kartlarla yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.

ATM işlemleri, nakit işlemler, EFT/Havale para transferleri, cüzdan ve ön ödemeli kartlara para yükleme, mail order, telefon order, fon alım/satım, BES işlemleri, talimatlı-talimatsız fatura ödemeleri, SGK/vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

İLK İŞLEM KAMPANYAYA DAHİL

Aynı gün aynı iş yerinden yapılan yalnızca ilk işlem kampanyaya dahildir.

Hak edilen chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir.

Kampanya kazanımı olan ödüllerin yükleme anında kart ve kartın bağlı olduğu hesabın açık olması gerekmektedir.

İptal ve iade işlemlerinde kazanılan ödül tutarı geri alınacaktır.