Genel

Yasak Elma’da 6. Sezon Öncesi Yaprak Dökümü Yaşanıyor! Sevilen Dizinin Yeni Sezonuna Eda Ece Damga Vuracak!

En soluklu dizilerin başında gelen Yasak Elma, beşinci sezonu tamamladı. Beş sezon boyunca seyircileri ekran başına kilitleyen sevilen dizi, bu süre boyunca oyuncu kadrosunda çok ünlü isimlere yer verdi. Dizinin ilk sezonundan itibaren kimlerin rol aldığına bakanlar, kimler gelmiş kimler geçmiş dedi.

Zengin Oyuncu Kadrosu ile Büyük Başarı Yakaladı!

 

Ekranların en sevilen dizilerinden biri olan Yasak Elma, yayınlandığı günden bugüne pek çok ünlü isme oyuncu kadrosunda yer verdi. Şimdiye kadar Sevda Erginci, Onur Tuna, Nesrin Cavadzade, Talat Bulut, Şafak Pekdemir ve Nilperi Şahinkaya gibi sektörde önde gelen ünlü isimler Yasak Elma’nın oyuncu kadrosunda yer aldı.

Yasak Elma dizisinin ilk yayınladığı günden beri en çok sevilen karakterlerinden biri ise Eda Ece’nin hayat verdiği Yıldız oldu. Uzun soluklu dizi beşinci sezonu arkasında bırakırken, diziyi bırakmayan Eda Ece ve Yıldız karakteri, dizinin başarısında aslan payını aldı.

Her sezon yeni isimlerin dahil olduğu Yasak Elma, altıncı sezon için dizinin oyuncu kadrosuna katılacak isimler hakkında net bir açıklama yapmadı. Dizinin altıncı sezondaki yükünü yine Eda Ece’nin çekmesi bekleniyor. Ünlü oyuncuya sosyal medyadan büyük destek gelirken, canlandırdığı Yıldız karakteri ise sosyal medyada fenomen bir karaktere dönüştü.

Altıncı Sezonun da Gözde İsmi Eda Ece Olacak!

Son olarak Berk Oktay’ın veda ettiği dizi, altıncı sezonda yine sevenlerinin karşısında olacak. Altıncı sezonda Eda Ece’nin yer almasına ise kesin gözü ile bakılıyor. Sosyal medya hesaplarında oldukça fazla etkileşim alan Eda Ece, hayranları tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutuluyor.

Altıncı sezonda diziden ayrılması beklenen Şevval Sam’ın durumu ise hala gizemini koruyor. Ünlü oyuncu yeni sezonda Yasak Elma oyuncu kadrosunda olup olmayacağı ile ilgili bir açıklama yapmadı.