Gündem

Masumlar apartmanı oyuncularının gerçek hayatta temizlikle imtihanı! Tüm anlar kayıt altına alındı! Uçakta ayak kokusu polemiği çok konuşulacak

Masumlar apartmanında başrol oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Ezgi molla ve Merve Dizdar dizi finale verdikten sonra uçak yolculuğuna dair güldüren bir anıyı sosyal medya hesabından paylaştı. Yolculuk sırasında arkalarında oturan bir kişinin ayağının kokması nedeniyle çektikleri video sosyal medyada viral oldu.

Uçakta Ayak Kokusu Çileden Çıkardı!

Masumlar apartmanı dizisinde başlayan rol arkadaşlığı dostlukla devam ediyor. Merve Dizdar ve Ezgi moda beraber vakit geçiriyor. Eğlenceli karelerini sosyal medya hesabından paylaşan iki arkadaş bu sefer farklı bir konuyu sosyal medyaya taşıdı. İnstagram hesabı üzerinden yaptıkları paylaşımlar olay oldu. Arkalarında oturan bir vatandaşın ayak kokusu iki oyuncuyu çileden, çıkardı.

“Off…Mahvolduk!”

İki arkadaş yolculuk sırasında çektikleri sıkıntıyı şu sözlerle ifade etti: “Uçakta bir ayak kokusu var öf mahvolduk. Yarım saattir kapı açık gitsek olur mu diye rica ediyoruz. Böyle ayak olamaz. Ciddi anlamda aşırı kokuyor” diyerek her ikisi de Instagram hesabından paylaşımına devam etti.

“Çok Acı Bir şey…”

Yolculuk devam ederken ikili için koku dayanılmaz hale geldiğinde personel arkadaştan sprey istediler. Koku giderici sprey aracılığı ile etrafa koku sıkarken bu sırada Merve Dizdar: “Çocuklar ayağı kokan tam arkamızda. Çok acı bir şey” diyerek durumun ciddiyetini yeniden dile getirdi.