Gündem

Burak Sergene ağır darbenin detayları netleşti! Aldatan eş Nihan Ünsaldan çarpıcı açıklamalar geldi! “Dava Açacağım!”

Ünlü oyuncu ve sanatçı Burak Sergen geçtiğimiz yıl Sadakatsiz dizisinde rol alırken koronavirüsü yakalanmıştı. Yaklaşık 46 gün tedavi gören Burak Sergen daha sonra eşinin kendisini aldattığını öğrendi. Olaylı sürecin sonunda boşanan çiftten aldattığı yönünde iddialara konu olan Nihan Ünsal çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Evlilik İhanetle Sonlandı!

Burak Sergen geçtiğimiz yıl Haziran ayında Nihan Ünsal ile dünya evine girdi. Mutlu bir evlilikleri olan çift kısa süre içerisinde boşanma kararı aldı. Bunun nedeni olarak Burak Sergen, Nilhan Ünsal’ın kendisini aldattığını ve ihanete uğradığını ifade etti.

Aldatan Eşten El Ele Poz!

Ünlü oyuncu ve genç eşi ile beraber çektirdiği fotoğraflar bir anda silindi. Sosyal medya hesabı Nihan Ünsal tarafından kapatıldı. Konu üzerine asına Nihan Ünsal’ın İzmirli iş adamı Özel Koçer ile bir aşk yaşadığı iddiası ortaya atıldı. Bu iddia asılsız kalmadı. El ele fotoğrafları basına sızdı.

Aşkla Bağlı Evlilikte İhanet Rüzgarı

Yaşanan bunca olaydan sonra Burak Sergen avukatı aracılığı ile basına bir yazılı açıklamada bulundu. Yazıda şu yer alıyordu: “Burak Sergen 3 yıllık nişanlılık süreci sonrasında sevgi ve güven hissi ile evlilik kurduğu Nihan Ünsal’dan 5 Ekim 2021 tarihinde görsel ve yazılı medyada çıkan haberlerden dolayı müvekkilim ve yakın çevresi şok etkisi ve şaşkınlık yaşadı. Ağır derecede geçirdiği hastalık sürecinde dizi çekimlerini ara vermek zorunda kalmıştı. Bu yorgun ve yıpratıcı süreci üzerinden atamamışken aşkla bağlı olduğu eşinin tarafından basına sızan ihanet görüntüleri ile sarsıldı. Üzüntü ve derin bir hayal kırıklığına uğradı” diyerek sözlerine devam etti.

İyi Günde Kötü Günde Yanında Olma Sözü Vermişti!

Avukatı yazılı açıklamada şu sözlerle devam etti: “Bu ihanet karşısında gereği yapıldı. Müvekkilim boşanma davası açtı. Hukuki süreç devam bugünden itibaren başlatıldı” ifadesinde bulundu. “İyi günde kötü günde müvekkilimin yanında olma sözü veren kişi tarafından son derece çirkin bu durumun yakınları tarafından onu sevenler ve kamuoyu tarafından bilinmesinin gereğini duymuş bulunuyoruz. Saygılarımızla” diyerek yazıyı noktaladı.

İhanete Yeni Bir İsim Daha Karıştı!

Oldukça çarpıcı olan bu süreçte garip olan ise Burak Sergen’in canlı yayında eşim Nihan Ünsal’ın Mustafa Ersin Şenkurt ile birlikteliği olduğunu iddia etti. Mustafa Ersin için Nihan Ünsal ise şu yorumda bulundu:

“Mustafa Ersin benim 20 yıllık dostumdur, kardeşimdir. Kendisi zaten bir hayat mücadelesi içerisinde. Çocuk yaşlardan beri bu şekildeydi. Böyle bir konuya dahil olması bile beni oldukça üzüyor” yorumunda bulundu.

Nihan Ünsal “Bu İftira, Gülüyorum. Dava Açacağım”

Nihan Ünsal üzerine iftira atıldığını Mustafa Ersin ile dost olduklarını ifade ederek: “Bundan dolayı şok oldum, gülme krizine girdim evimde. Böyle bir şey olabilir mi? Atılan iftiradan dolayı hakkımı arayacağım” diye yanıt verdi.