Gündem

Üzücü haber geldi: Ünlü ismin ayak parmakları kesildi!

Gelen bir son dakika haberine göre ünlü ismin ayak parmakları kesildi. Haberin duyurulmasından sonra vatandaşlar merakla konunun detaylarını araştırmaya başladı.. Ünlü haber spikeri Korcan Karar’ın kangren olması sebebi ile ayak parmakları kesildi.

Haberi kamuoyundan duyuran Gazeteci Uğur Dündar, zamanında yapılan müdahale sayesinde Karar’ın ayağının kurtarıldığını ancak parmaklarının kesildiğini söyledi. Detaylar haberimizde..

ATV ve Show TV ana haberde görev alan ve bir dönemin en ünlü haber spikerleri arasında olan Korcan Karar, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Karar’ın son sağlık durumuna ilişkin haber Gazeteci Uğur Dündar tarafından geldi.

Karar’ın kangren olması sebebi ile ayak parmakları kesildi. Dündar, zamanında müdahale edildiğini, aksi durumda ünlü spikerin ayağının kesilmesi durumunun yaşanabileceğini belirtti.

HASTANEDEKİ GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Korcan Karar’ın hastanedeki görüntüsü de sosyal medyada gündem oldu. Karar’ın hastanede geçirmiş olduğu operasyondan sonra hastanedeki tedavisinin sürdüğü görüldü.

İşte bir dönemlerin ünlü spikeri Korcan Karar’ın son görüntüsü: