Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Mobil bankacılık kullanan herkese duyuru yapıldı! Kullanıcıların banka kartına 100 TL yükleniyor: Resmen başladı

Alışveriş kampanyaları peş peşe duyurulurken bir kampanya haberi daha İş Bankası’ndan gelirken Bankanın kurumsal internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda İş Bankası Maximum kartlarla mobilden yapılacak temassız alışverişler sonucu kartlara 100 TL MaxiPuan yüklemesi hediye edileceği ifade edildi. Ayrıca yapılan duyuruda Maximum Mobil uygulaması üzerinden İş Bankası kartınızın mobil temassız özelliğini aktifleştirerek, Android 5.0 ve üzeri işletim sistemli NFC özelliğine sahip cep telefonlarınız ile temassız okuyucu özelliğine sahip tüm POS cihazlarınızda temassız alışveriş yapabileceğiniz aktarıldı.

HEMEN KULLANMAYA BAŞLAYIN

İş Bankasından yapılan duyuruda Mobil temassız özelliğini aktifleştirmeniz sırasında kredi kartları için mobil temassız kartınız ile kullanacağınız aylık mobil temassız limitinizi belirlemeniz gerektiği belirtilerek bu limit kapsamında işlem gerçekleştirebileceğiniz ve mobil temassız kartınızın telefonunuza anında yüklenmesi ile hemen kullanmaya başlayabileceğiniz vurgulandı.

31 AĞUSTOS’A KADAR KULLANIN

500 TL altındaki mobil temassız alışverişlerinizi şifresiz olarak, 500 TL ve üzerindeki mobil temassız alışverişlerinizi ise POS cihazı üzerinden mobil temassız özelliği kazandırdığınız kartınızın kart şifresini girerek tamamlayabileceğiniz belirtilen duyuruda MaxiPuan’lar 06 Temmuz 2022 tarihinde son kullanılan kartınıza yükleneceği ve MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Ağustos 2022 olduğu aktarıldı.

EN FAZLA 100 TL KAZANILACAK

Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Yükleme anında İş Bankası kartınızın açık ve kullanılabilir durumda olması gerekmektedir.

Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 100 TL MaxiPuan kazanabilir.