Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Son dakika herkesi şoke eden haber az önce açıklandı! Çok büyük zam yapıldı: Yeni fiyatlar bugünden itibaren geçerli

Ulaşım zamlarında bir yenisi daha eklendiği belirtilerek Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferlerine yüzde 30 zam yapıldığı belirtildi ve bununla beraber YHT seferlerine Ocak ayında yüzde 20, Mart ayında da yüzde 10, Nisan ayında 15 zam yapıldı hatırlandı. Bu noktada dördüncü kez zam yapılmış oldu ve zam ile beraber Konya-İstanbul arası hızlı tren bileti de 235 liraya yükselirken Ankara-İstanbul (Kadıköy) arası 151 lira olan bilet fiyatı 195 lira oldu.

YÜZDE 30 ZAM YAPILDI

YHT biletlerine bir zam daha geldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferlerine yüzde 30 oranında zam yapıldı. Yapılan zamla birlikte bu yıl YHT’ye dördüncü kez zam yapılmış oldu.

YHT seferlerine Ocak ayında yüzde 20, Mart ayında da yüzde 10, Nisan ayında 15 zam yapılırken son gelen zam ile beraber 2022 yılında YHT ücretlerine dördüncü kez zam yapılmış oldu.

İŞTE YENİ FİYATLAR

Bununla beraber Konya-Ankara arası hızlı tren bilet fiyatı 87 liraya yükselirken Konya-İstanbul arası hızlı tren bileti de 235 liraya çıktı.Ankara-İstanbul (Kadıköy) arası 151 lira olan bilet fiyatı 195 lira oldu.