Personel Alımı

Az Önce Sağlık Bakanlığı’nda İşe Girme Fırsatı Açıklandı: KPSS Şartı Aranmayacak! Sağlık Bakanlığı’nda Çalışmak İçin Tek Şart…

Personel alımı ilanlarının arka arkaya gelmeye başladığı şu günlerde sadece bakanlıklar veya kamu kurum ve kuruluşları değil, bu kurum ve kuruluşlar iştirakiyle kurulan şirketlerde işe alım ilanları geliyor. Bu kapsamda yer alan ve Sağlık Bakanlığı bünyesinde kurulmuş şirketlerden birisi olan Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş., kısaca USHAŞ, haziran ayı içerisinde personel alımı yapacağını açıklamış bulunuyor.

Personel alımlarını kamuya açık bir şekilde gerçekleştiren Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş., kısaca USHAŞ, Sağlık Bakanlığı bünyesinde faaliyete geçirilmesi nedeniyle çalışma şartları açısından da oldukça cezbedici şirketler arasında yer alıyor. Bu kapsamda personel alımı ilanı yayınlandığında pek çok adayın ilgi göstereceği USHAŞ için personel alım şartları da belli olmuş bulunuyor.

USHAŞ Personel Alım İlanı 2022

Sağlık Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş., kısaca USHAŞ, 2019 yılından bu yana faaliyet gösteriyor. Pek çok şehirde faaliyet gösteren USHAŞ, haziran ayı içerisinde İstanbul ve Ankara’da çalıştırılmak üzere ikişer personel yani dört personel alacağını açıklamış bulunuyor. USHAŞ’ın bünyesine yeni dahil edeceği personellerin ise fiyatlandırma uzmanı olarak çalıştıracağı biliniyor. Bu kapsamda başvuruları haziran ayı içerisinde kabul edecek olan USHAŞ, başvurular için adayları kendi web sitesinin kariyer sekmesi uzantısı olan (https://www.ushas.com.tr/kariyer/) adresine yönlendiriyor. Çevrimiçi bir şekilde başvuru yapabilecek olan adaylar, uygun görülmesi halinde USHAŞ tarafından çağrılıyor.

USHAŞ Personel Alım Şartları 2022

Personel alımlarında kamu kurum ve kuruluşlarının genel esaslarına dikkat eden Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş., kısaca USHAŞ, aynı zamanda pozisyona özgü şartlar da arıyor. Bu bağlamda USHAŞ’ın alacağı dört fiyatlandırma uzmanının; üniversitelerin sağlık yönetimi, işletme, çalışma ekonomisi, iktisat vb. bölümlerinden lisans düzeyinde mezun olması gerekiyor. Aynı zamanda ikametgah şartı arayan USHAŞ, Ankara’da ve İstanbul’da yaşayan adayların başvurularını kabul ediyor. Bu şartların yanı sıra adayların yurt içi ve yurt dışı seyahat engelinin bulunmamasını, B sınıfı ehliyete sahip olmasını ve MS Office programlarına hakim olmasını isteyen USHAŞ, erkek adaylar için askerlik ile bir ilişiğinin kalmadığına dair bir belge de istiyor. Öte yandan USHAŞ, personel alımlarında herhangi bir KPSS puan türünden geçer not istemiyor.