Editörün SeçtikleriEkonomi

ÇAKILDI! Yatırım yapan herkes çok pişman oldu! Aralık 2020’den bu yana en düşük seviyesini gördü!

Vatandaşlar özellikle son yıllarda ekonominin bozulmaya başladığını fark ettiklerinde paralarını güvenli olduklarını düşündükleri yatırım araçlarına bağlıyor. Bu noktada alton ve dolarda ziyade Bitcoin ve altcoinlere parasını yatıranlar çok pişman oldu. Çünkü gelen bir son dakika haberine göre kripto paralar Aralık 2020’den bu yana en düşük seviyesini görerek resmen çakıldı açıklaması yapıldı.

Bitcoin ve beraberindeki kripto paralar Aralık 2020 sonrasında en düşük seviyesini görmüş oldu. 25 bin dolar seviyelerine kadar düşen Bitcoin, diğer altcoinlerin de gerilemesine neden oldu. Fiyatlarda son durum haberimize eklendi.

YÜZDE 17 CİVARI KAYIP VAR

Ethereum’da sadece son 7 gündeki kayıp yüzde 30 civarına ulaştı. Haftanın ilk işlem gününde Ethereum 1320 dolara kadar düştü. Bunu Binance Coin, Cardano ve Solana’da yüzde 17’lik kayıplar takip etti.

25 BİN DOLARA KADAR DÜŞTÜ

Kripto para piyasasında hafta sonu yaşanan sert dalgalanma, haftanın ilk işlem gününü büyük etkiledi. Bitcoin 25 bin dolar seviyesine kadar gerilemiş oldu. Bu şekilde Aralık 2020 yılından bu yana kripto paralar en düşük seviyesini test etmiş oldu.

ARADA YATIRIMCILARIN PARASI ERİDİ

Arada yatırımcıların parasının erimiş olması herkesin canı sıktı. Bununla birlikte sadece Bitcoin değil, diğer kripto para birimlerinde de sert düşüşler meydana geldi.